Milorad

Zaječar

Član od: 10.05.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Polovni kompjuteri

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao je sve komponente, ali je rekao da će poslati napajanje i kabal za napajanje što nije ispoštovao. Da znate za ubuduće da nije sve kako je rečeno da ne biste posle kao i ja morali da kupujete novi.
Covek kaze da nisam poslao napajanje i kabl za napajanje. Kao prvo nigde nije receno da se racunar prodaje sa kablom za napajanje, a kao drugo covek pola sata pre nego sto je ostavio ocenu salje video na viber gde me pita za pomoc u vezi racunara.(a kaze da mu nisam poslao napajanje) Sve mu je stiglo ispravno, ali se ipak odlucio da da negativnu ocenu tako sto ce slagati. To je sve sto imam da kazem. Smatram da ocena nije pravedna.

Kompjuteri | Desktop > Napajanja

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Posalao sam mu apsolutno ispravno napajanje , vrato mi je pokvareno , ventilator sada radi kao vrsalica , no jeli ga on upropastio ili kurirska sluzba , nemam dokaza i prtiv svoje volje prelazim preko toga ! Sramota sto je medju prvim razmenjenim porukama izricito i jasno definisano da "svako placa postarinu posiljke koju salje " , no bez blama i srama ni to nije ispostovao, pa zbog takvog ponasanja ovakva ocena.
Kakvo napajanje je Ivan poslao ja ne mogu da potvrdim. Ono sto znam jeste da je kod mene stiglo napajanje kome ne radi ventilator kako treba. Dogovor je bio da svako placa svoju postarinu. Medjutim posto do zamene nije doslo, i krivica ocigledno nije do mene vratio sam mu napajanje i stavio da on plati postarinu. Ne znam iz kog razloga bi ja trebao da platim postarinu s obzirom da do zamene nece doci i da mi je stglo neispravno napajanje. Smatram da on treba da plati postarinu jer je njegova krivica sto je napajanje ovakvo doslo.

Kompjuteri | Desktop > Kuleri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Model vodenog hladjenja koje sam kupio od dotičnog ne poseduje fabrički sastavni deo - ventilator, sa kojim je predvidjeno da radi, a da pritom to nigde nije pomenuo. Na pitanje zašto to ne stoji u oglasu, dotični odgovara da nigde nije ni napisao da prodaje ventilator, već vodeno hladjenje i na poklon daje neki RGB ventilator koji se koristi u sasvim druge svrhe. ( Za provetravanje kućišta ) Novac ne želi da vrati. Izbegnite saradnju sa ovim članom u širokom luku. Pozdrav.
"Na pitanje zašto to ne stoji u oglasu, dotični odgovara da nigde nije ni napisao da prodaje ventilator, već vodeno hladjenje" - Tako je, prodavao sam vodeno hladjenje. Nigde u oglasu nije bilo navedeno da li dolazi, sa ili bez ventilatora. Zbog toga sam ga prodavao sa RGB ventilatorom, koji odgovara ovom vodenom hladjenju, cak je i iste marke. Nigde u slikama iz oglasa nije bio originalni ventilator. Ovi ventilatori imaju istu svrhu, ventilator koji dolazi uz vodeno hladjenje nije nista drugaciji od RGB ventilatora. Covek je napravio gresku sto nije pitao, i na kraju za to okrivljuje mene.

Kompjuteri | Desktop > Napajanja

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Neispravni kablovi za napajanje.
Zdravo druze,evo ovako od pocetka da krenemo.U oglasu je lepo bilo naglaseno da su kablovi od drugog napajanja i da du na njih nalemljeni drugi kablovi.Napajanje je testirano pre slanja i ispravni su kablovi.MOLIO BI VAS DA UBUDUCE PROITATE OGLAS DO KRAJA. Napajanje je zato prodato ispod cene.Molio bih administraciju da uklone ocenu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.