milorad

Zrenjanin

Član od: 07.05.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio > Gramofoni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Gramofon je sve samo ne nov! Prodavac odbija da vrati novac jer zahteva da gramofon bude kao na slikama a poslat je u vidno koriscenom stanju! Kompletan poklopac je izgreban sa spoljasnje i unutrasnje strane, lcd i kontrolni tasteri. Tvrdi da su ostecenja nastala zbog transporta a kutija nije bila nigde ostecena, gramofon je poslat bez originalne kutije a oko istog je bilo dosta karton koji je stitio od grebanja. Odbija da kaze broj telefona na koji mogu da mu posaljem dokaze (slike).
Dugo se bavim prodajom..imam puno zadovoljnih kupaca ali od sad saljem robu i posle video snimka..jer ocigledno za neke slike nisu dovoljne..poslao sam gramofon..nov testiran bez kutije..sveze slikan..kupac kaze da je izgreban i da fali originalna kutija..na slikama oglasa nije ni bila kutija..nisam ni naveo da je ima..ocigledno je ocekivao nov neotpakovan a tako nije glasio moj oglas..dobio je extra ispravan gramofon..testiran par puta za male pare..a on je ocekivao kao iz radnje..nov neotpakovan..svasta..rekao sam da mi donese gramofon u stanju kao sa slika i dobice pare nazad..kaze kako da ti ga donesem kad je izgreban??od sada snimak pre slanja..i kad stigne roba..snimak pri otvaranju paketa..zbog ovakvih ljudi..koji traze ocigledno dlaku u jajetu sto se kaze..moje ocene govore o mojim prodajama..ali ima i ovakvih kupaca nazalost..

Bela tehnika i kućni aparati > Usisivači i paročistači

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucuje i ne preuzima ne preporucujem nikakvu saradnju posaljem mu broj paketa jos zove i kao pita za paket sto ne stiže 2 nedelje zavlaci kurire i na kraju se paket vraca čist bezobrazluk
Covek nema strpljenja..i nemoze da saceka..zuri,juri..ako sam bio u guzvi i nisam bio u opste u zemlji..treba imati razumevanja..ali dobro.

Antikviteti > Stari satovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Sat je stigao nekompletan bez jednog drvenog piona na kucistu iako je na slici bio sa svim delovima! Posle moje intervencije zbog toga prodavac obecava, laze , odlaze i na kraju nista! NEPOUZDAN PRODAVAC !
Covek je neozbiljan..nemam reci za ovakve osobe.

Antikviteti > Stari satovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao neispravan sat, tvrdio da je ispravan, ne želi da uvaži reklamaciju, dakle svesno!
Antika je u pitanju i za ispravnost nisam garantovao.nije u pravu,kupio pa posle odustaje,hoce nece..svakakvih ljudi ima..

TV i Video > Kućni bioskopi i saundbarovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Covek mi je poslao kucni bioskop sve je bilo okej dok posle 2 dana nije prestao radit. Covek ne zeli da se javi na telefon niti da odgovori na poruku. Verovatno ce ovde sad odgovoriti zbog negativne ocene. Ne preporucujem saradnju jer je sve polovno i staro i ko zna kad vam moze sve to riknuti. Ja sam ga upozorio da cu ostaviti negativnu ocenu ako mi se ne javi a on je opet bacio seen.
Decko koristio 7 dana i posle kaze kako ne radi,i jos preti sa negativnom ocenom..za sitne pare,kazem poslacu mu pare nazad nije problem,i on da negativnu..sta da kazem.retki slucajevi.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.