Milorad

Sremska Mitrovica

Član od: 21.09.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Alati i oprema za autoservise

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nazalost moram dati negativnu ocenu. Razumem da kupujem polovnu stvar, ali da ne dostaje kompletno postolje dizalice to ne mogu da razumem. Uz Miloradovo obrazlozenje da se ista safi za beton a koturaca uz samu ivicu nosaca. A sajla da ide, , kanalom, , Doticni je ne ozbiljan trgovac i obratiti dobro paznju prilikom kupovine.
Razumem vladana da mu nije svejedno,i da je spucao 100km..ali sam mu u razgovoru rekao da sam dizalicu kupio ovde u srbiji,donesenu iz nemacke.i da ja nikad nisam montirao.prodajem je jer imam trenutno para da kupim novu pa sam odustao od montaze polovne.-ja tu dizalicu nisam pravio,niti je skidao sa lica mesta u nemackoj,pa da znam da fali neko postolje...kako sam kulio tako prodajem.ja se nebavim trgovinom dizalica pa da znam..uao mi je sto je vladan razocaran,ali tako je kako je.21.vek je,kogod zeli moze da dobije slike i snimak svega sto kupuje.moja kuca stoji gde jeste,nemam nameru nekog da varam pa da se selim zbog 700€...ako sam pkvredio trgovinu,moje izvinjenje jos jednom..ali dajem maximum od sebe...hvala u svakom slucaju i zivi bili.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.