Miloš-0612390790

Niš

Član od: 14.04.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Igračke i igre > Sportske igračke

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Trotinet je izguljen na vise mesta i lim preko tockova iskrivljen. Sto se tice garancije koja se navodi u uslovima poslovanja, nije ispostovana, jer kada sam htela da predmet vratim a meni novac, trazeno je da snosim troskove slanja, znaci oba puta da ih ja platim, sto je suprotno i garanciji i naknadi troskova ako predmet ne odgovara fizickim osobinama, a trotinet ima ostecenja koja nisu navedena.
Gnusne laži... Trotinet kao i svi ostali predmeti je poslat potpuno ispravan, moguće je da je do oštećenja došlu u transportu, kupcu je ponudjeno da predmet vrati a mi njemu novac, medjutim kupac je neaktivan na sajtu i nikada nije odgovario, na telefon se ne javlja... Nije mi jasno da administratori ovog sajta štite ovakve članove, i ne žele da isprave ovako nezasluženu negativnu ocenu pored ovoliko uspešnih saradnji i ako je kupcu ponuđena reklamacija.. Sramota za sajt i administratore pre svega! O kupcu zaista necu da trosim reci
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.