Milos 062/844-61-55

Vranje

Član od: 01.02.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > HTC

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Dajem negativnu jer telefon nije opisan kakvo mu je stvarno stanje, na slikama u oglasima ni na jednoj telefon nije ukljucen, tj displej ne radi, na moje pitanje da li je telefon potpuno ispravan dobijam odgovor da jeste. Kada sam dobio telefon na donjem delu displeja se nalaze nekakve linije, doduse slabije vidljive, ali se vide. Druga stvar: prvi sam poslao telefon, uz dogovor da cim mu stigne salje i on meni, medjutim stigao mu je telefon ali je on meni poslao telefon tek naredni dan tako da ni to nije ispostovao. Kada sam dobio telefon i video linije pokusao sam da ga zovem ali se naravno nije javljao ili mi je odbijao poziv. .. .Imao sam i ja gresku u zameni, poslao sam punjac koji nije bio ispravan, mada ja nisam znao za to, cim mi je rekao da je punjac polomljen poslat mu je drugi nov punjac. .Tako da svakoga koga zanima kako telefon izleda tj displej neka se javi poslacu slike na mail. Obratite paznju pri trgovini sa ovim deckom!
Telefon kod mene nije pokazivao nikakve linije. 1. nismo se uopste dogovorili da Vam odmah tog dana posaljem i moj telefon, jer ste mi rekli, da posaljem telefon sl. dana jer Vam je tako odgovaralo. 2. vi ste meni rekli da Vasa Sony Ericsson Xperia X8 nema nikakve ogrebotine na ekranu, da je "ekran cist ko suza" sto naravno nije istina, ima neke mikro ogrebotine sto mogu bilo kome na sajtu dokazati slikama. 3. prvog dana kada mi je stigla xperia, zvali ste me, ali niste mogli da me dobijete, jer je Vas telefon pokazivao da nema sim kartice u uredjaju, i zbog toga nisam bio dostupan, tek sam sl. dana resetovao telefon a onda smo kontakt ostvarili preko sms poruka. 4. ja sam Vama poslao htc sa originalnom full opremom, u kutiji sa imei brojem, a Vi ste mi uz xperiu poslali ne originalan punjac (polomljen) i usb od neke Nokie, a onda ste mi kada Vam je stigao htc poslali punjac. Takodje, ne preporucujem da trgujete sa Tomislavom jer nije covek od reci.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.