Milos 0644823374

Valjevo

Član od: 04.01.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi | Matične ploče

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Posle toliko godina ovo je prva negativna ocena koju dajem. Sto se komunikacije tice to je bilo ok ali sto se same ploce tice to je druga prica. Pre svega u oglasu nije navedeno da ploca ima fizickih oscenje kao sto je delimicno polomljen konektor za bateriju i napojni konektor na samoj ploci, plasitka koja pricvrscuje flet tach pada i flet tastature nije postojala a lezista ostecenja. Ventilator zapeko jedva se prstima okrece. Pored svega ovoga dao sam ploci sansu i izdrzala je jedan dan i to ne ceo vec par sati, nakon toga prijavljivala je gresku za graficku karticu (caps lock blinka 5 puta). Milos nije hteo da prihvati reklamaciju ploce tvrdeci da je istu poslao 100% ispravnu samo sto je verovatno zaboravio da napomene da je ploca grejana ili pecena te se verovatno nadao da ce izdrzati malo duze. Sve u svemu jedno veoma lose iskustva u moru dobrih iskustva. Na vama je da odlucite oko saradnje sa Milosem, ali dobro pazaite i dva puta razmislite oko svih detalja. Kao po obicaju sad ce on iznesti gomilu opravdanja kako je to polovna roba, bla bla bla i da sam ja to verovatno nestrucno ugradio i samim tim ostetio pa nek bude i tako, ko se razume u ove stvari zna ce o cemu govorim i da ispravna ploca ne moze prestati sa radom tek tako vec samo grejana u rernama industrijski fenom itd. pun je youtube takvih snimaka i na zalost sve vise ovakvih koji deo zakrpe pa prodaju da bi zaradili neki sitan novac i prodali svoj obraz. Milose zelim ti sve najbolje u zivotu i vodi se onim dobar glas se daleko cuje a los jos dalje. Ziveli ! !!

Sport i razonoda > Oprema za ekstremne sportove

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Jakna koja je na slikama nije u tom stanju u kom je postavljena ( (slikana) -gajke na rukavima su oštećene ) . .. Gospodin se pravda da ju je malo u međuvremenu nosio te je žena kasnije istu jaknu oprala i došlo je do oštećena . .. Prvo trebao je oštećenje slikati i pitati dali mi ista odgovara , a drugo u međuvremnu se roba ne koristi ako se prodaje ( baš iz gore navedenog razloga) ovako se ne posluje . .. . zbog istog sledi negativna ocena
Ne slazem se sa navedenim u oceni.Nudio sam mu povracaj novca a on meni jaknu.Odbio je tu opciju.Jakna je polovna I mora imati sitan trag iskreno ne mogu da verujem do kojih sitnica ljudi idu a jakna je veoma skupo placena a prodana za dosta manju cenu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.