Milos Antonijevic

Mladenovac

Član od: 25.05.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Oprema > Zvučnici za auto | Vuferi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Zvucnik oglasen kao ispravan, kad je stigao zvecka u radu. Kalem se odvojio na spulni i prethodno je popravljan, imam slike kao dokaz (poznavaoci znaju sta pricam). Prodavac kaze da se ne razume u te stvari i da je ispravan kada ga je probao na auto radiju. Ispada moja greska sto je on mislio da radi i sto sam dao pare za neispravan zvucnik. Novcano obestecenje naravno nije prihvatio. Ovo mu je cetvrta negativna ocena i to nije slucajnost. Poslujte sa clanom na sopstvenu odgovornost jer je on svoju ne preuzima u slucaju da nesto nije u redu. Pozdrav svim dobrim ljudima na KP.
Sve sto sam napisao u oglasu je tacno neznam sta je doticni hteo da kaze sa ovom negativnom ocenom lepo sam napisao da je zvucnik proban na auto radiju i da je ispravan ,to sto se njemu nesvidja zvucnik ja mu nisam kriv opet ponavljam zvucnik je prodat u ispravnom stanju.

Mobilni telefoni > Kineski telefoni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

pola taca ne radi na ovom telefonu. ..
Molim administratore da mi ako je moguce uklone ovu negativnu ocenu jer je neosnovana,doticnom clanu sam poslao potpuno ispravan telefon koji je on licno trazio od mene da se menjamo i kada mu je stigao telefon navodno telefon nije ispravan.Unapred zahvaljujem.

Mobilni telefoni > Anycool

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Menjao sam sa clanoom telefon sat za komp receno je da je rAcunar u ekstra stanju medjutim racunar se upalio jednom iz stotog puta. .. I vise nije. Zvao sam clana ovog Sajta I rekao mi je da nije on prorok I da Nezna dokle ce komp da radi negativna ocena!
E pa da odgovorim clanu.Razmena je izvrsena juce u 10 i 30 ujutru,a on se oglasio tek jutros da mu nesto nije uredu sa kompjuterom,ako kao sto kaze da je racunar upalio iz stotog puta,valjda je trebao da se zali isog dana kada je izvrsena razmena a ne posle 24h,neznam niti me zanima sta je radio u to vreme sa racunarom, nije hteo da dodje kod mene da pogleda kako radi racunar nego mi je rekao da racunar iznesem na glavni put pa da izvrsimo razmenu,tako da ja uopste nisam nizasta kriv znam da je moj racunar radio a sta mu je on posle radio neznam,a posto me jutros nije on kontaktirao nego valjda njegova zena stvarno neznam sta da pomislim mozda se zeni nije svidela zamena pa se zali

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

doticni mi je poslao pogresnu memoriju za laptop koja je jeftinija i ne odgovara mom kompjuteru. Posle moje reklamacije je priznao gresku i obecao da ce da posalje adekvatnu ali to nije ucinio. I posle reklamacije i vise pokusaja da kontaktiram na sve moguce nacine danima nije odgovarao a onda je poslao poruku da sam dobio ono sto je na oglasui i da ga je bas briga da li cu mu dati negativnu ocenu. Nikako ne preporucujem doticnu osobu za bilo kakvu saradnju .
E pa da odgovorim doticnom kupcu,to sto mi je trazio iz oglasa to sam i poslao,neznam sta hoce molio me je da mu spustim cenu i da rasparim memorije ucinio sam mu i poslao memoriju za tricavih 350 dinara,da bi mi on posle rekao da mu neodgovara i da toboze slike nisu bile jasne pa kao nije lepo video memorije i tako.Neznam sta da kazem za takve ljude,nisam ga prevario dobio je ono sto je bilo u oglasu,ali mislim da je mozda hteo da izvuce jos jednu memoriju za dzabe.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.