Milos Djuric

Beograd

Član od: 09.05.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Grafička kartica nije u stanju opisanom u oglasu i uopšte ne prikazuje sliku, a opisano je da prikazuje sliku i ima probleme u toku rada. Pošiljka je stigla lepo upakovana i nikakvo oštećenje se nije desilo u toku transporta. Iz mojih ocena se vidi da se dugo bavim prodajom računara i nikako ne može da se kaže da nisam umeo da priključim grafičku ili da nisam imao dovoljno jako napajanje. Nisam kontaktirao prodavca nakon što mi je stigla grafička jer neću bespotrebno da trošim vreme. Smatram da je prodavac neko ko se bavi prodajom delova za računare, a ovo mu je pomoćni nalog ili se radi o uslužnom oglasu. Njegova je odgovornost da opiše predmet onakav kakav jeste i pošto to nije uradio zaslužio je veliku NEGATIVNU ocenu!
U opisu je stajalo da graficka kartica kada radi baguje, a povremeno ni ne daje sliku uopste, kao i da nije koristena preko godinu dana...ne razumem sta tu niste ocekivali?
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.