Milos Opel

Niš

Član od: 25.09.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Automobili za delove

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Korisnik je poslao dva puta pogrešan deo iako je dobio jasne informacije kakav deo je potreban i za koji model Corse. Nakon slanja slika gde sam morao da dokazujem da je poslao pogrešan deo dogovorili smo se da mu pošaljem deo nazad. Deo je poslat 22.08 i još uvek ga nije preuzeo. Takođe blokirao je iz nekog razloga komunikaciju preko KP. Jako loše iskustvo u saradnji sa ovim članom.
O čemu vi pričate? Prvo niste blokirani,drugo izašli smo vam u susret da zamenimo deo,ne odgovara ni taj,ok,poslali ste,ali poštom,koja u ovom selu ne radi svakog dana,pa kad stigne poštar da donese biće preuzeto. Jako nisko s vaše strane što ovo radite. Da ste poslali bexom kojim vam je deo i stigao bio bi već sutradan kod nas. Do koga je? Do vas ili do nas?

Automobili | Delovi i alati > Automobili za delove

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao izguljen, kriv, matiran i puknut branik na vise mesta a prilikom porucivanja poslao sliku potpuno drugog branika u slicnoj boji, za koji je rekao da u odlicnom stanju i zvao 20x puta da proveri da li sam preuzeo paket. Nakon preuzimanja(kada su mu legle pare)vise nema dometa na njegovom telefonu i telefonu radnika i navodno se slabo cujemo a stize da vredja i salje pretnje i uvredne poruke jer se ljuti. Ne preporucujem saradnju, los covek, los kvalitet i ne predstavlja se tacno u opisu oglasa. Pozdrav za sve ljude koji obidju ovog, nece pogresiti!
Mihajlo vi niste nista porucili kod nas i ne znam otkud vam pravo da negativno komentarisete. Mi se dugo bavimo ovim poslom i saljemo ono sto kupac poruci. Ukoliko on ne preuzme istog dana posiljku kad ga kurir nazove i paket se vuce po kombiju i magacinima zbog neodgovornosti kupca mi ne snosimo posledice jer nije nasa krivica. Prenesi tom u cije ime pises da se paket preuzima istog dana bas zbog takvih situacija. Ako ja porucim cetkicu i zbog moje neodgovornosti ne preuzmem paket kad me zove kurir vec nekog drugog dana i ta cetkica stigne kod mene izlomljena da li treba da ti je vratim a ti meni vratis novac?
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.