Milos - SMS, VIBER, POZIV

Leskovac

Član od: 28.11.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Alati i oruđa > Aku alati

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Moram da dam losu ocenu. Kupio sam dve srafilice, i prvoj je otpala stezna glava nakon prvog koriscenja! Drugu nisam koristio jos ali sada ocekujem isto. Kad sam se obratio prodavcu, nakon nekoliko dana kuliranja i ne javljanja na telefon, rekao mi je da su srafilice preuzete licno i da tu nema nikakve garancije. Zato bih da upozorim ostale kupce da on prodaje neproverenu robu i nikakve garancije nemaju nakon sto im se alat raspadne u rukama, zaobidjite ga, voleo bih da je mene neko upozorio!
Ok.

Oprema u zdravstvu > Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nemam običaj da dajem negativne ocene ali sada moram. Dotičnog gospodina sam odmah obavestio da proizvod koji sam dobio nije potpun, postoji vreme dolaska kurira i vreme kada sam mu ja poslao slike na telefon. Proizvod sam platio 1000 din i poštarinu 400 din. Prvo se pravio lud da nezna o čemu se radi. Kada sam zahtevao da mi zameni proizvod on je rekao da može da mi vrati novac 1000 din ali da ja opet platim poštarinu što je apsurdno. Na moje pitanje zašto da ja budem na gubitku on odgovara a zašto da on bude jer sam možda ja izgubio taj deo. Taj deo nije moguće da se izgubi. Postoji dve mogućnosti, ili proizvod nije pregledao ili je namerno tako poslao. To što je gospodin dodatno napisao da troškove zamene ili povraćaj robe snosi kupac ne znači da je i po zakonu. Zakon glasi: "Ako vraćate kupljenu stvar po osnovu nesaobraznosti, onda prodavac snosi i troškove prevoza te stvari. " Ovo sam napisao da bi i drugi ljudi znali o kakvom prodavcu se radi!
ok.

Mobilni telefoni > Kineski telefoni

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Korisnik kopije telefona, koje prodaje, predstavlja kao Originale. Tacnije precutkuje da su telefoni kopije. Nakon potvrde da je telefon, koji sam uredno platio, kopija, kontaktirao sam doticnog koji mi nije odgovorio na poruke. Moja ocena za ovog korisnika je da je negativna!

TV i Video > TV | Oprema i delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Odmah nakon kupovine reklamirao sam proizvod da ne odgovara opisu ali prodavac me nije udostojio nijednog odgovora. Predmet nije odgovarao opisu i zamolio sam prodavca da mi vrati bar deo novca ili zameni za bolji uz doplatu ili drugi korisni predmet. Čovek ne želi da bude dugo na kupujem prodajem. Čak me je bezobraznik i blokirao. Preporuka- izbegavanje u širokom luku.
Ok!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.