Milos

Čačak

Član od: 27.10.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi | Apple oprema i delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Jako neozbiljno i neprofesionalno. Prvo u oglasima pise Beograd sto nema veze sa vezom. Decko je negde sa juga Srbije. Uzeo je posao i tek kada je on licno isporucio masku posle 2 nedelje ovde u Beogradu utvrdili smo da je za pogresan model Mac-a. Zatim je trazio opet nadoknadu 800din za njegovu gresku i neprofesionalnost. Pristao sam i na nadoknadu. Evo prolo je vec 2 nedelje niti se javlja niti odgovara. Probao sam sa drugog broja kao novi kupac i javio se za sekund. Tako da moj zakljucak je da neciji obraz kosta 2500 dinara na veliku zalost. Aliexpress - narucio za 16 dolara i maska je pria liga.
Ako provodis vise od 10 meseci u toku jedne godine u Beogradu, onda je adresa stanovanja u Beogradu. Opis iz oglasa vrlo tacan i komunikacija je odlicna. Prodaju se skinovi za MacBook Pro 13", da pojasnim, na slikama se vidi da skin odgovara tankom modelu Mac-a. Ni na jednoj slici nije bio "fat" model tj deblji, koji je za skoro centimetar siri sa svih strana, tako da je kupac dobio ono sto je izlozeno u oglasu i oglas je tacan. Naknadu smo se dogovorili da ne uzimam, vec taj skin da dobijem nazad da bih ga preradio i dobio neke druge proizvode, a kupac dobio skin odgovarajucih dimenzija i kad taj skin bude gotov da mu se javim i posaljem postom. Za model koji je on trazio nisam imao dimenzije pa je bilo potrebno vremena da se napave probni modeli i sve sto ide uz to da se dodje do finalnog proizvoda da bi bilo sve kako treba i da kupac bude zadovoljan. Gresku ne prihvatam na sebe, jer proizvod ne odstupa od onoga sto je navedeno u opisu oglasa, a sto je kupac narucio. Sto se tice Aliexpresa trebao bi Dzek Ma da ti plati za reklamu svog sajta. Pozdrav!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.