Milos

Niš

Član od: 15.04.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Listajuci kupujemprodajem sajt , na svu nesrecu naletim na ovaj oglas i ovog coveka koji prodaje S3 neo , ,u perfektnom" stanju. Posle dogovaranja 2 ili 3 dana ja se odlucim da dodjem da pogledam telefon jer sam cesto na relaciji van ove zemlje pa mi telefon treba i za viber a i za navigaciju , ja poverujem coveku da je taj telefon dobar i dodjem licno da vidim to. Dodjem ja to, reko aj da probam taj telefon da vidim na cemu sam. .Prvi problem kod telefona je to sto je Samsung fabrika dodelila ovom coveku specifican telefon , koji od 3 fizicka dugmeta dole 2 rade savrseno , ali home dugme ono najvece u sredini koje treba da vrati ekran na Home stranicu(prethodno podesenu) , klikom na njega telefon se gasi. Na moje pitanje doticnom coveku zbog cega je to tako, on mi odgovara da se na to dugme gasi telefon a ujedno i restartuje, pa boga mu za sta sluzi onda ono dugme sa strane u gornjem desnom uglu telefona? Cim se prvi put ugasio telefon , ja vidim da njegov sistem ne podize ispravljac za tenk a ne drugi neki softver. I ja tu probam neku caku i tu se telefon upali nekako, kako ne znam. I tu pocinje nabedjivanje doticnog gospodina kako ja ne znam nista oko telefona, kako se na SAMSUNG S3 NEO HOME taster koristi kao POWER OFF/ON - RESTART dugme itd itd . .. Reko daj mi tvoj telefon da ti pokazem za sta sluzi to dugme, i na svu srecu covek mi dade Grand neo neki i ja mu tu objasnim za sta se koristi home dugme, back taster itd. . Na moje pitanje da sam ja dzabe bio put 60km u jednom pravcu, posto sam decko sa sela , reko da vidimo kako da resimo taj problem, bar za gorivo da mi se nadoknadi jer nije lepo to da se jedno prica a drugo da se radi(sve to imam dokumentovano i spremno ako zatreba nekom). .Na tu temu ovaj covek mi prica kao telefon je radio levo desno pa sumnja da sam ga ja pokvario jer sam kliknuo na HOME dugme. .Nije bitno, ta turneja me je kostala 1500 din sto i nije mnogo , ali nije lepo. Sutradan sam morao poslom van drzave bez telefona za viber , wa , navigaciju ali boze moj , nije problem. . NE PREPORUCUJEM NIKAKVU SARADNJU SA OVIM COVEKOM, NEMA ZA DZABE 5 NEGATIVNE I SAD OVU 6 OCENU. POZDRAV
Ne razumem na koju osnovu sam uopste dobio negativnu ocenu? Niti si kupio mobilni niti sam te zeznuo nesto.Samo si dosao pogledao telefon kao i u prodavnici i ako ti ne odgovara roba ne kupis i to je to.Ja ti nisam ni prodao telefon niti si ostecen niti sam te zeznuo i na koju osnovu ja imam negativnu.Zalicu se kupujemprodajem administratoru nema smisla ovo.

Mobilni telefoni > Huawei

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

poslao mi jetelefon sa mehanicki ostecenom plocom sto nije naveo u opisu telefona vec tvrdio da je svse ispravno
Napisao sam u oglasu da je izvadjen kabli od baterije i da je ostecen a drugo neznam i da ko zna da popravi ima dobar mob ili za delove...

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek je rekao da racunari imaju sve delove, Racunar 1 nema procesor, nema wifi karticu, Bateriju biosa, Racunar 2 Nema Wifi karticu, ima neku prevezivanu bateriju biosa, nema konektor hdda, Za koje je striktno rekao da su svi tu! !! ! Sramota! !! !
U oglasu lepo pise da jedan pali a drugi ne i da se vode kao neispravni da ne trazi reklamacija i problema u vezi njih.Takodje sam rekao njemu da ga nisam otvarao i ako nesto nedostaje dodacu samo nek kaze a ne odmah mi dao negativnu bez kontaktiranja i obavestavanja sto bih regulisali kao po dogovoru.I sada sam rekao ako hoce da posaljem sto nedostaje i da povuce negativnu ocenu i takodje ako hoce nek vrati i vraticu novac ali on ne zeli nista od toga.Ja ne znam ko je tu kriv i ispasta sad zbog ove negativne ocene?

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

čovek mi poslako kineski telefon u mesto samsunga s3 a pri tom čačkao nešto po njemu iekran iznutra umazao nekim lepkom. Ponudio sam da mu vratim telefon a on meni novac da ne bi došlo do ovoga al on me je ladno odbio i rekao da nije njegov telefon već od njegovog druga kome je on u napred dao pare
Ja cu da se zalim administratoru za ovu ocenu.Ja sam postavio oglas i oznaku telefona i cenu.Kome odgovara moja roba i cena kupice.Ja nikog ne prisiljavam niti imam nameru da zezam.Kome odgovara roba koju postavim i cena on ce kupiti a gospodin Nikola je cak i sam rekao salji mi robu na moju stetu i ako to nije sto mi odgovara i sad meni pravi problem.Zbog cega da dobijem losu ocenu? Nema smisla.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

sta da kazem za ovog,dogovor je bila zamena tel za laptop od 60e. .iako smo trebali jedan drugom misti dan da saljemo pakete on nije poslao. kada mu je stigao tel zalio se kako nema mem karticu iako ja nisam ni rekao da ima, pa onda da nece da mu pusta snimke na youtuby (tel je android) ja mu kazem da abdejtuje program ili skine drugi i da ce raditi kako je i bilo, onda se zali kako mu secka BRATE TO TI JE STO TI JE INTERNET SPOT A NIJE DO TEL! !! strasno i ja tu poludim i kazem vrati mi tel kad ti ne odg nemoj da se zamaramo vise na sta on nece kao dacu mu negativnu i tako me zavlacio nedelju dana dok mu nisam rekao da cu doci u Nis i da cu mu naplatiti gorivo za kola da necu doci sam i da ce meni i tim sa kojim dodjem morati da plati dnevnice sto smo dosli i da cu mu uzeti tel i laptop i sve to zbog 60e sto se lik pravi pametan i zaista bih dosaou Nis u subotu. .. i evo danas sam dobio tel nazad za sta sam morao da platim 600 din postarine iako je kada sam ja njemu slao postarina izasla 150. .na uplatnici pise otkupnina 300 din. .strasno otkupljujem moj tel. .Veruj mi dosao bi ti u to selo i naplatio 200e minimum da mi tel nije stigao ove nedelje, u to ti se kunem a ti pisi sta hoces mene zaista ne zanima. nije stvar 60e kao sto sam ti i bio rekao u por vec kada te neko pravi budalom secas se kada sirekao ne mozes da me nadjes mozda ti i ne zivis u belotincu
Telefon je polomnjen,slike je on izbrisao odmah sa neta da ne bih video lepo a bile su mutne,baterija 2 sata drzi,ceo se pokoci i koci dok radi,kliknes i cekas par minuta da udje u opciju ako udje ili ispocetka opet.. Telefon nista ne valja i naravno hteo je da me zezne,da mi posalje taj krs od telefona a da dobije dobar laptop,jer njegov mobilni ne bi uzeo ni za 20 e. Kakav lazov,rekao je da me je izbrisao sa kupujemprodajem a nije,hteo sam da upisem negativnu ocenu pa da vratim mobilni i na kraju sam se smilovao i poverovao da me je izbrisao,pa posaljem mobilni nazad.. A rekao sam da necu slati dok ne upisem negativnu ocenu jer je hteo da me zezne sa pokvarenim i polomnjenim mobilnim tel. Naravno uvek dobri i posteni posle ispastaju,jer poveruju upravo zato sto oni nisu takvi i onda su na kraju oni nasamareni.. Pretio mi da ce doci po telefon i sa njegovim ljudima koji naplacuju dugove,a ja sam samo rekao da mi pusti poruku na kupujemprodajem da ga ocenim negativno i saljem mobilni nazad,ali on nije hteo i pretio je da ce doci po njega i da ce mi sve naplatiti troduplo i plus dnevnice od njegovih drugova.. Ko je on da preti i da naplacuje dugove ? Uterivac dugova ? Ima da te tuzim za te pretnje. Ti si trebao dobiti mobilni nazad i negativnu ocenu a ne poslao sam ti mobilni i ja sam dobio negativnu jer sam ti verovao da si me izbrisao iz poruka pa kao ne moze da me nadje i pusti poruku ... ZADNJI PUT SAM NASAMAREN,VISE NIKOME NE VERUJEM NIKAD !

Kompjuteri | Desktop > Matične ploče

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

U opisu je pisalo da je ploca ispravna, i da nema nikakvih problema. Medjutim, kad je stigla, videlo se da je krpljena, i da nije sve na svom mestu, tako da nije ni radila. Takodnje, cena je bila 1150 din. ja sam ga pitao dali moze za 1000 din. on je rekao da moze. Ali je ipak poslao po svojoj ceni. sve jedno sam je uzeo. Kada sam zamolio Milosa da mu vratim plocu, on nije prihvation da se vrati, iako je priznao da je pokvarena ploca. Saradnja sa njim eventualno licno.
1000 din je bilo a postarina ti je 150-200 din,to je kao prvo,a kao drugo nisam priznao da je maticna neispravna,jer da sam priznao onda bi prihvatio reklamaciju. Maticna je skinuta sa koriscenog kompa i naravno da radi i znam da je ispravna,a sad ako ti se ne svidja onda kazi a ne da je neipravna...Suvisno je pricati,vidi se po ocenama da sam ok,jes da mi krivo sada sto si mi dao bezveze ocenu,ali nema veze,to je tvoje..
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.