Milos

Leskovac

Član od: 11.05.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bela tehnika i kućni aparati > Aparati za kafu

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije poslao novu stvar nego debelo polovnu.
Kako te bre nije sramota da mi das negativnu ocenu a poslao sam ti novu stvar ne koriscenu sto se i na slikama moze videti.Ovakvim nije mesto ovde trebao bi administrator da se pozabavi ovakvim ne ljudima koji kvare ostalim ljudima reputaciju.

Mobilni telefoni > Samsung

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek je dobio potpuno ispravan telefon a reklamirao ga kao neispravan, tako sto je rekao da nece da puni i da ne radi blic, naveo je i da internet prekida? !? !? Prihvatio sam reklamaciju bez reci iako je telefon pre prodaje testiran i sve je radilo, platio sam duplu postarinu jer sam poverovao kupcu , verovatno mu se nesto nije svidelo pa je zato izmislio. Vrlo nekorektno od kupca, zato ide i odgovarajuca ocena-NEGATIVNA! !!
Kao i sto sam rekao prodavcu telefon je proban sa dve razlicite kartice tj. broja na obadve internet tj prenos podataka ubaci i to samo kad se telefonu cefne,nije hteo ni blic da radi i nije hteo da puni ni preko dva originalna punjaca ni preko kompijutera,pokaze da puni i tako citav dan a nista se ne napuni.Nisam laik imao sam par ovakvih telefona to se moze proveriti i u mojim ocenama.

Kompjuteri | Desktop > Procesori

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao mi neispravan procesor, proveren u servisu.
Ne mogu da verujem prodoao sam coveku ispravan procesor iz mog racunara.Pre procesora sam prodao maticnu i napajanje to se vidi i u ocenama.Da kad je njemu stigo procesor reko da su mu pokrivljeni pipci a procesor mu poslao u fabrickoj ambalazi,a povrh svega pre toga on meni kaze kako je kupio ne ispravan procesor od nekoga pa je taj hteo i probao meni da uvali.Tako da drage kolege pazite se ovog coveka da vas ne bi nasamario i povrh svega vam dao negativnu kao meni.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

kupio sam lap top samo radi ekrana i flet kabla za koji mi je garantovao da radi. i kad sam zamenio to video sam da i kod njega ne radi- znao je za to a ipak mi je uvalio lap top. hvala mu na tome nadam se da ce i njega neko tako da izradi oprez! !!
Ovako posto me covek ocenio negativno zbog njegove greske ali nema veze.Prodao sam njemu laptop kome samo nije bila ispravna graficka karta i zasta imam potvrdu overenu od strane servisa i rekao istom da nemenja delove sam ako to nije radio i ako nije strucan za to vec da nosi u servis,da bi on sa njegovim drugom razmontirao moj laptop i 100% ostetili flet kabl od monitora da bi ga kasnije navodno odneo u servis i reko meni da nije ispravan flet kabl i kako sam ga ja z..... tim recima,ako neko neveruje imam sve poruke izmedju mene i njega pa mogu da ih javno pokazem.Eto toliko mogu da kazem o ovakom kupcu koji misli da je dell laptop kineska plasticna igracka pa moze da je sam rastavlja i sastavlja.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.