Milos

Kruševac

Član od: 17.05.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili > Oldtajmeri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

na oglasu za ladu samo je pisalo u prvoj boji i ispravnom stanju, po slikama auta vidi se solidno stanje spoljasnosti po pozivu potvrdjule da je u prvoj boji i da nije radjen sto je meni vema bitno rekao je da ima nekih sitnica da se urade ali ja sam rekao ok. meni je bitno da nije radjen i mozeli kapara, odgovor je bio da 50e sto sam prihvatio i sutra poslao. u dogovoreno veme sam stigao u mesto Cicevac udaljeno preko 100 km od cacka ali bio sam razocaran u kontantu je bila samo tacna adresa doticnog na ladi 10kg gita lim radjen a pri tom covek radi sa sreprodajom auta znaci nije neuk da nevidi stanje pa cak ni da nema akomulatora tvrdeci da je napiso u oglasu a nije. posto nisam zeleo takav auto predlozio sam da podelimo kaparu sto je odbio jos pritom zaleci se kako je on ostecen prihvatio sam i okrenu se i otisao. neka berem za to kupi nesto za . .. . PAZNjA SVIMA KOI PLANIRAJU NEKU OZBILjNU KUPOPRODAJU
evo vidite ladu ako vam ona ima 10 kg kita onda ok..a to sto bi on perfektan auto od 40 god akumulatorom za 350e..samo mi je poslao kaparu i rekao da mu cuvam a posle se predomislio i nalazi mu mane i trazi nazad kaparu..
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.