Milos

Beograd | Zvezdara

Član od: 29.05.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio sam od Milosa telefon. Nazalost, imao sam negativno iskustvo sa njim! Posle prijema telefona, kontaktirao sam Milosa, kako bi mu rekao da telefon nije u stanju kako je naveo u oglasu, da to nije u redu! Naveo je da je zvucnik perfektan, a on krci i nije ispravan! Za bateriju je rekao, da moze izdrzati ceo dan, a ona nije mogla ni cetiri sata izdrzati. Kada sam ga pozvao, i zalio se na telefon, covek je sve negirao, i nije hteo nikako izaci u susret, niti je dao bilo kakav predlog! Kaze trebao sam odmah pozvati, proslo je dva dana, i da sam se kasno javio! Covek se uprljao za male pare, budite jako oprezni! U mom slucaju oglas je bio neistinit, i sve sto je naveo bila je laz! VELIKI OPREZ! !! !! !
Druze normalno je da necu da ti izadjem u usret zasto sto si me kontaktirao nakon nedelju dana a ne posle dva dana kao sto ti kazes nije ti to nova stvar pa da imas garanciju od ne znam ni ja koliko, kod mene je bilo sve ispravno ja sam ti reko da je zvucnik dobar i iza toga stojim jer znam da je radio mozda se samo prasina nakupila, a sto se tice baterije kod mene je mogla da izdrzi ceo dan, a ti to kako koristis telefon ni onaj nov koji budes kupio nece da ti izdzi ceo dan. Pare koje si trazio da ti uplatim na racun necu ti poslati jer nemam nameru da placam tudje popravke telefona, ti si odam rakao da telefon neces da vratis nazad vec da oces deo novca da ti uplatim i plus da ti ostane telefon, ta to druze nema nigde. Pozdrav
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.