Milos

Novi Sad

Član od: 21.06.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Muzika i instrumenti > Gitare | Akustične Klasične

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

pazite se da ne dobijete nesto sasvim drugo u odnosu na ono sto ste narucili!
Kao sto mozete da vidite iz mojih ocena za klasicnu gitaru, sve do ove su bile pozitivne. Gitare su sve iste. Zasto sam dobio negativnu ? Obrazlozicu vam vrlo jednostavno. Gitaru nije kupio vec izvrsio zamenu za nesto iz njegovih oglasa. Ali posto sam ja bio nezadovoljan njegovim proizvodom, nije nasao za shodno da resimo problem, vec se uplasio negativne ocene, pa me je preduhtrio i time spasao sebe od iste. Dakle, covek ima brdo pozitivnih ocena.... zasto ??? Zato sto ako ste nezadovoljni njegovim proizvodom, dobicete negativnu ocenu i necete moci da mu date istu jer su takva pravila na kupujemprodajem.

Muzika i instrumenti > Gitarska oprema | Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Gospodo! Dobrano obratite paznju na preciznost dogovora prilikom kupovine kod prodavaca "Instrumenti i oprema"! ? Naime, prikazana fotografija u oglasu, apsolutno NE ZNACI da cete 'to' i dobiti narucivanjem ; dakle, kofer koji sam narucio nema bilo kakve veze sa koferom koji je ponudjen fotografijom? ?? Svakako, pomno znajuci SVE budalastine i aljkavosti "poslovnih Srba" u dogovoru sam INSISTIRAO na svim merama doticnog kofera, iste su mi PRECIZNO date u telefonskom razgovoru (merio covek), iste sam ponovio u poslatoj 'KP' poruci, mere su mi potvrdjene, a dobio sam neki posve "sesti" kofer sa totalno drugacijim merama i - sta sada? Uzgred, kofer je za jednog od mojih ucenika, te se ne osecam prijatno, s obzirom da sam SVE precizirao, (dva razgovora telefonom, 'KP' poruka, potvrda vec kazanog, .. .), da ne bi doslo do nesporazuma. Ne bih vise komentarisao i dajem NEGATIVNU OCENU! Z. Stefanovic (le prof. )
Recicu samo da imam dobrog prijatelja u istom mestu gde sam slao kofer i kada sam mu rekao da mi treba njegova pomoc, da imam problem, covek je odgovorio : "Ukoliko imas problem sa nekim, to moze da bude jedino Zoran Stefanovic. Necu da idem tamo jer sam vec imao vise neprilika sa doticnim i poslednji put je malo falilo da se citava stvar lose zavrsi po gospodina Zorana." Nije mi jasno zasto kofer nije hteo da vrati, nije mi jasno zasto nije hteo da mu posaljem snimak kako se zakljucava kofer, ako vec nesto nezna. Bez obzira sto ima, kako sam kaze vise od 50 godina iskustva, nijedan covek ne moze da tvrdi za sebe da zna sve.Tehnologija se menja i citav svet ide u korak sa istom. Pardon, izgleda da ne bas citav svet. Zahvaljujem svima koji ce procitati ovaj tekst. Instrumenti i oprema

Muzika i instrumenti > Gitarska oprema | Delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao mi je rucice tremola koje su 6mm navoj a ne 5mm kao sto sam narucio. Posle je isao da mi prica price kao moja gitara nije standardna itd. te da je premerio rucice i da su 5mm a nisu jer sam ih ja merio. Rucice su 6mm i cak ne mogu da udju u rupu od bloka tremola. Cak mi je predlagao da ih narezem na 5mm. : -)Toliko o postenoj i fer trgovini.
Joj,joj bezveznih prica,laz,laz.laz,zasto nisi napisao onako kako si meni napisao ,imam jos elektricnih i probao sam pase bez problema ali za tu koju sam kupio ne pase ,znaci ne standardna gitara ,prodao sam sto rucica i svima je pasovalo samo tebi ne pase na toj jednoj gitari a na drugoj ti pase i sad ne valja rucica,pa ne valja tvoja gitara drugar. P.S.dva puta sam merio navoj je 5mm i dobar je,nego tvoja gitara je neka leva,tolko o postenim kupcima,daj da probam pa ako nevalja vratim ti ,IDI U BANKU PA PROBAJ DA UZMES KREDIT I VRATIS PO ISTE NOVCE KOJE SI UZEO.

Muzika i instrumenti > Gitarska oprema | Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Futrola svakako nije nova, stigla je umotana u neki celofan, sva prašnjava i sa poderotinom na vratu dužine oko 5cm. Ne mogu da se igram gluvih telefona i da plaćam poštarine, tako da . .. .šta reći. Nek im je na čast. Sa druge strane , kapodaster koji sam takođe dobio, je bio odgovarajući.
Laz,futrola ganc nova u najlonu(ako je nisu u kurirskoj sluzbi pocepali pri transportu)nemam kutiju za futrolu nego najlon pakovanje,nikakvih gluvih telefona nije bilo ,tacno pitano tacno odgovoreno i to poslato,kapodaster biro boju tu i dobio. Treba da vas je sramota.

Muzika i instrumenti > Gudački instrumenti

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

jasam narucio violinu STARS JAPAN a dobio(platio) NO NEM VIOLINU tako da tvrdi jedno a salje drugu violinu mozda samo meni tako da se osecam prevarenim JOSKA 1957
Vrlo korektna osoba ali ne zeli da saslusa,1/2 i 4/4 su radene za Zapadno trziste i nismo mogli da dobijemo sa deklaracijom Stars ,Violina je istog kvaliteta posto je pravljena u istoj fabrici,reko sam mu da kad dete preraste zamenu cu mu za 3/4 Stars Violinu sa deklaracijom,ali kod ovog coveka nista razgovor ne pomaze,vrlo mi je zao posto pola Srbije svira na nasim Violinama i skole su od nas kupovale za retiranje deci ali ni jedno objasnjenje kod njega ne vredi,profesori iz Mokranjca su licno dolazili po Violine kod nas da izbiraju za dake Violine ali gospodin Joska nista ne prihvata veoma mi je za zbog toga.

Muzika i instrumenti > Gitare | Akustične

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Jos jedna negativna ocena za ovog prodavca. .. Ogradjujem se i pisem samo zbog gitare koju je meni poslao. .. Gitara nije gitara vec obicna kineska igracka. .. Nije mi poslata gitara koju sam trazio, a kada sam trazio da mi se posalje ta, prodavac mi je odgovorio da mi je poslao BOLJU. .. A ta BOLJA ne vredi prebijene pare. .. Zato kupac nije dozvoljavao da se paket otvori po prijemu, jer je znao dobro sta radi, tj znao bi da ne bih prihvatio paket. .. Trazio sam povracaj novca, i naravno novac nije hteo da mi vrati. .. Zato svima predlazem OPREZ. ..
Drago mi je sto ce ovo sto cu sada napisati svi videti i molio bih cenjene clanove kupujemprodajem, kao i one koji to nisu da pazljivo procitaju sledece redove, da ne bi bilo nikakve zabune. - Gospodin Slobec je ispostovan do kraja, kao i svi ostali. Kupio je istu gitaru kao i gospoda koja su dala pozitivne ocene. Dva dana posle prijema robe, gospodin nije bio zadovoljan istom. Ponudio sam se da mu zamenim. Zatim je rekao da je dete odustalo od sviranja i da zeli povracaj novca,da bi dan kasnije rekao da je ostao bez posla, pa da zbog toga zeli povracaj novca. Koji ce razlog ispasti do kraja? Ovo zelim da svi vide. JA NOVAC VRACAM SAMO POD JEDNIM USLOVOM. DA MI SE INSTRUMENT DONESE LICNO.(Posaljite po bilo kome ko ide za Novi Sad i zavrsicemo). Kao sto postoji mogucnost licnog preuzimanja,da svako ko zeli nesto da kupi, moze licno da dodje i odabere instrument po svojoj zelji, tako ja zelim da mi se kupljeni instrument vrati licno samo zbog stanja samog instrumenta. ( imao sam negativnog iskustva kao sto je vracanje izgrebanog, slomljenog, instrumenta bez odredjenih delova). Ponudio sam doticnom gospodinu zamenu, za bilo koji drugi instrument. Nije pristao. Od gospodina dobijam jedino ruzne reci i pretnje bez ikakve zelje za dogovorom. Toliko o doticnom gospodinu. Zao mi je sto zadovoljni kupci nemaju naviku da daju ocene kao sto je na nekim sajtovima to obavezno i tada znamo sa kim mozemo da radimo. I vi samnom i ja sa vama. Uvek spreman za dogovor. Unapred svima zahvalan.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.