Milos

Varvarin

Član od: 09.09.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Oprema > Navigacije

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

znaci nije prodavac na mestu to znaci sledece navigacija ispravna radi ima mape, posle nema nista nemoze da se puni, pa kaze nadji punjac ovaj pa ovo pa ono, on je ok ja nevaljam i slicni-uzas, kostala me je 1250 navigacija sa postarinom plus 2500 popravka u ovlastenom servisu? gde imam o servisu sve. znaci ovakav prodavc po ocenama je ok ali meni nije bio iskren.
Navigacija je punila bez problema kod mene, kako clan nije mogao da nadje odgovarajuci punjac(specifican konektor) za nju, u servisu su mu verovatno predlozili da premoste punjenje preko mini-USB ulaza, sto mu je donelo dodatni trosak za sta je naravno okrivio mene da sam neiskren i da sam mu prodao neispravan uredjaj. Sta reci vise, kajem se samo sto sam uopste prihvatio da saradjujem sa njim, ali kad tad sam morao da naletim i na ovakvog clana.

TV i Video > Projektori

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

У опису предмета продавац је навео да је исти исраван, а испоставило се да то није тачно. Исти је одбио да се накнадно договоримо у вези проблема и избегавао је комуникацију преко имејла.
Projektor je clanu poslat ispravan i sa navedenom manom, medjutim posle 7 dana dobijam poruku da je projektor neispravan i da zeli da ga vrati, sto sam naravno odbio jer uz projektor nije isla garancija. Da je isti javio 2-3 dana od preuzimanja mogli bi smo da se dogovorimo. Komunikacije je bilo preko SMS-a i telefonom.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.