Milos

Ćuprija

Član od: 22.03.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > RAM memorije

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Jos sam ja kriv sto mi je namerno poslao pokvarenu memoriju. Novac nece da vrati, nece da prihvati slanje nazad njemu, kao radila. Rekao sam mu da mogu slikati ili snimiti da ne radi ali ne vredi, tvrdoglav i laze. Nemam reci apsolutno
Kada sam se cuo sa kupcem, detaljno me je pitao u kakvom su stanju memorije i koja je brzina iste, na sve sam mu to odgovorio, naravno da sam mu poslao u potpunosti ispravne jer sam i ranije postavljao oglase sa slikama gde su mi iste bile u mom racunaru, ne bih nikog prevario niti bih iste stavio na prodaju da su neispravne a da to prethodno ne naglasim u samom oglasu. Kupac kome sam poslao mi je naglasio da vec ima iste ali su druga boja, gde se ja sad vodim mislju da je on zamenio moje hladnjake i stavio na njegove jer se bavi poslom gde je naprezanje ram memorije ucestalo i samim tim grejanje istih. Ja tvrdim da su moje ram memorije u potpunosti ispravne jer sam ih licno koristio i nisam preprodavac.

Kompjuteri | Desktop > Miševi i podloge

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek mi je poslao mis, neispravan, ne radi, a kad sam ga pitao da mi vrati pare nazad, nije hteo, jer kaze da je kod njega radio, a ja cim sam ga otpakovao ne radi, izbegavajte ovog clana u sirokom luku, i jako drsko ponasanje od njega, za 2500 mi proda mis koji ne radi, ima mane, duplira klik sto je i glavna mana kod takvog misa, a pitao sam ga pre posiljke da li je sve ok, rekao je sve radi kako treba!
Ja sam poslao ispravan mis,ali doticni se pravio pametan kako mora da ga ocisti,kad ga je otvorio on ga je i pokvario,i nakon toga je mene smarao kako sam ja njemu poslao neispravan mis, kod mene je isti radio preko godinu dana bez ikakvih mana... Otovrio je, pokvario i nakon toga me je zvao i slao uvredljive poruke i psovke koje ne prilice nikom...Naravno da posle otvaranja misa i njegove "popravke" i pored uvredljivih poruka i reci ne pristanem da vratim novac nazad... Pre svega treba biti covek i dogovoriti se a ne vredjati,psovati i pretiti,ali raznih ne coveka ima danas... Moje clanstvo i moje ocene pokazuju moju ozbiljnost na sajtu,naspram nekih koji jedva imaju i 5 ocena i onda pokusavaju da nametnu neistinu i laz, kao i prevaru kako bi ispunili sebe...Kao sto rekoh raznih ih ima u danasnje vreme...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.