Milos

Vrnjačka Banja

Član od: 26.05.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Sony

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Nazalost NEGATIVNA. Pre deserak dana dogovorili smo se oko kupoprodaje. Covek ne salje paket, a redovno cita poruke u kojima ga pitam gde je zapelo i kad ce konacno ispuniti svoj deo dogovora. Inace insistirao na placanju postnetom

Mobilni telefoni > Retro mobilni telefoni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio sam od clana dva telefona koja su bili u gomili drugih iz razloga sakupljanja retro kolekcije i izricito zatrazio da mi posalje sa slike u boljem stanju kao sto je i posedovao od lepo ocuvanih do telefona sa BAS lose ocuvanim maskama (oguljene, naprsle, napuknute) ok dogovorili smo se da posalje u lepo ocuvanom stanju modele nokia 6600 i nokia 6630 . nakon dogovora kada mi je stigao paket telefoni su bili u dosta losem stanju znaci poslati su oni BAS lose ocuvani primerci do nekle prihvatljivo jer je bila spustena cena ali postoji drugi problem jer su telefoni bili zakjljucani tj sa promenjenom sifrom za fabricki reset stoga kada pokusate da ga vratite na fabricko (i to oba modela) sifra 1,2,3,4,5 ne radi nista jer je promenjena tako da telefoni sa svim sadrzajem prethodnih korisnika ostaju na njima. .. nakon kontaktiranja gospodina Milosa da bih mu vratio paket stoga i on moj novac jer to nije ono sto smo se dogovorili kao prvo covek se uopste nije javljao na telefon nije odgovarao na sms i vajberom mi salje poruku da mu ja saljem imei brojeve telefona. ok nije problem svaki ponaosob je slikan i poslato mu je sta je zeleo gde smo obostrano utvrdili da je nokia 6630 cak prepakovana jer se ne podudara IMEI broj telefona i kucista u kome se nalazi stoga gospodin Milos okrece na pricu da sam ja mozda taj koji je prepakovao telefone . .. . Naravno da se ne bavim tim stvarima i da je ovde rec o principu i onoga sto je dogovoreno, dakle doticni je primio moju uplatu od 2000 din u sredu 3.3.2021 i pokusavam da se dva dana izborim da mi covek uplati iznos nazad kako bih mogao telefone da mu posaljem natrag jer nije to ono sto smo se dogovorili. Petak vreme 18:00 datum 5.3.2021 , na zalost korisnik Milos ne zeli da odgovori ni na Viber poruku , ni na sms kao ni na telefonski poziv. Stoga ovim moram dati ne rado negativnu ocenu iako je korisnik obecao da ce iznos uplatiti u petak novac sto na kraju nije ispunio.
Svaka čast na oceni Vi ste poštenjačina Spustim vam cenu duplo,posaljem skroz ispravne telefone vi trazite reklamaciju....prihvatim reklamaciju i dogovorimo se da ja vama uplatim novac vi meni vratite telefone iako imate negativnu zbog reklamacije ali ni to nema veze.... Nejavim vam se na poziv vi odmah negativnu!!!! Ne razmišljajući da li radim itd pa ne mogu da se javim u tom trenutku.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Tableti

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Bezobrazan prodavac. Poslao je tablet za drugog kupca iako sam ja narucio ranije.
Ovaj član je jedan veoma loš,bezobrazan i pokvaren. Dobio sam negativnu od dotičnog gospodina zato sto sam greskom poslao drugoj osobi tablet,ne znajuci da sam napravio gresku. Pritom kada sam poslao kod posiljke gospodinu mogao je tada da mi kaze da je greska u pitanju. Ali dotični mi je odmah dao negativnu ocenu. Da li ste sada ispunjeni kada ste mogli ovako bezobrazno da me ocenite a pritom necete da se javite na telefon. Ovako bezobrazne članove treba zaobilaziti u širokom luku jer ovako bezobrazni članovi uživaju baviti se ovakvim stvarima. Bezobrazni gospodine,zamolio bih vas da mi se javite na telefon budite bar malo čovek.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.