Milos

Subotica

Član od: 20.06.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije preuzeo paket, kaze radi dve smene od 8h od 22h. Ne vidim razlog zasto se bavi preprodajom kad ima dve plate Krajnje neozbiljno. Kloni te se ovog clana ovo je vec 3. negativna na ovako mali broj pozitivnih to govori sve. Ponudio mi je kao da plati postarinu, platio on ili ne svakako negativna jer sam mogao prodati nekom drugom telefon .
Hvala na razumevanju.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao sam lcd gospodinu, paket nije preuzeo, zbog neozbiljnosti sledi negativna!
Gospodine, da si pristao da posaljes telefon opet uz doplatu postarine ne bi je sada placao. Pozdrav.

Mobilni telefoni > Nokia

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Paznja! Ne saradjivati! Clan "Milos" nije preuzeo poruceni paket i pored ostavljenog izvestaja o prispecu posiljke. Odbija da mi nadoknadi duple troskove slanja i povracaja posiljke sluzeci se laznim obecanjima i neistinama. Konacno je spao na dno preteci u slucaju da mu dam negativnu ocenu. Administracija KP obavestena.
Druze moj, ne odbijam uopste da ti vratim pare, nego ti mene uslovljavas. Svaku nameru sam imao da ti posaljem novac nazad, ali ti insistiras da to bude sto pre. Razboleo sam se u medjuvremenu i necu da rizikujem svoje zdravlje, da bih tebi uplatio 360 din. Ti nemas razumevanja ni najmanje. Nije u redu od mene sto nisam pokupio, ali nisam bio u mogucnosti. Stvarno sam imao svaku nameru da ti uplatim novac. Trcim sa posla u 6 da stignem da uplatim u posti, a ti ni to ne cenis. Vrlo neugodno iskustvo sa tobom, nadam se da necu naici na ljude kao tebe. Ne pretim ja tebi uopste, samo sam ti rekao da nije u redu da me ocenis, jer si me terao da trcim premoren u postu. Ako je uzvracanje ocene pretnja, ispunicu je.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.