Milos

Beograd | Novi Bg.

Član od: 31.10.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Uređenje kuće > Ogledala

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Poruceno je jedno Led Ogledalo a prodavac je poslao dva. Takodje slika oglasa koja pokazuje kako ogledalo svetli nije reprezantitvna jer je ogledalo slikano u mracnoj prostoriji. Led ogledalo nema mogucnost da osvetli lice vec samo svetli kao ukras. Prodavac je prvo prihvatio gresku i izvinio se. Pristao na povrat ali se onda predomislio i odustao od povrata nakon sto sam ja poslao paket nazad. Zao mi je sto je ovako ispalo i sto nismo mogli da nadjemo dogovor.
Postovanje. Interesuju me sledeca dva ogledala sa vaseg oglasa: Da li mozete da posaljete ova dva ogledala za sminkanje na sledecu adresu: . . . Placam pouzecem. Hvala Poslali smo DVA ogledala,da bi se Milos javio i rekao kako je trazio jedno a lepo pise dva ogledala i da nije zadovoljan kako svetli.Dobio je ispravan artikal kao sa slike.Izasli smo u susret i reki Milosu da vrati ogledalo na nasu stetu u Subotu.Njegova poruka glasi: Dogovoreno, poslacu u ponedeljak.Danas je petak ogledalo nije poslao vec se sinoc javio da nije imao vremena i da je ogledalo poslao sinoc Kompetna prepiska postoji u porukama.Ali mogu samo 700slovadanapisem
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.