Milos

Loznica

Član od: 26.11.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovaj čovek nahvali sebe kako je pošten i kako se ne bavi prodajom kompjuterskih delova, da to njegov sin prodaje. Platio sam 450 eura za grafičku kartu za koju je pisalo da ima mađarsku garanciju još dve godine. To je bio razlog zbog kojeg sam kupio deo. Kartica je stigla i radila je, ali serijski brojje bo promašen za jednu cifru pa sam ga pitao o čemu se radi. Onda je rekao da je on to kupio od nekoga ko je imao više komada (znači da je korišćena za rudarenje, što sam ga ranije bio pitao i rekao je da je samo njegov sin to koristio, nija slagao ali nije ni odgovorio) i da će da ga kontaktira. Od onda ga više nisam čuo. Onda sam našao firmu u Mađarskoj na koju glasi garancija i saznao da je to umetnička galerija koja prodaje slike i nisu imali pojima o čemu pričam. Sve u svemu ovaj prodavac voli da se hvali kako je pošten, ali po svemu ovome ne bih to mogao da zaključim. Ograđivao se da se bavi prodajom baterija a ne kompjuterskih delova mada tačno je znao šta radi.
Kupac je dobio karticu staru 6 meseci upola cene.Razlog njegovig nezadovoljstva je garantni list koji je zamenjen ne mojom gresko Dva puta sam mu ponudio da je vrati,jednom preko vibera jer poruke se cuva u razgovoru a drugi put ovde na sajtu.Ali i ovome je sladja tudja neseca nego svoja sreca...Ko bude citao da zna sve sto ja prodajem dajem garanciju od 10 dana do 30 je sasvim dovoljno da se isproba.

Alati i oruđa > Stolarski

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodao je samo kofer i to puknut i kriv i nije izneo to pri ponudi. Vrlo los za saradnju i ne bih preporucio nikom za saradnju!
Kofer je zapakovan i ako je doslo do ostecenja mozda u transportu .I ponudjeno je da vratite kofer ali ti si pravi Srbin slada ti je tudja nesreca nego tvoja sreca .
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.