Milos

Kruševac

Član od: 16.03.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Elektro i rasveta > LED rasveta

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupac ne čita opis oglasa, umislio je da je cena niža od navedene pa je odbio paket jer je navodno našao jeftinije. Izbegavati ili tražiti uplatu unapred.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

PAŽNJA PAŽNJA PAŽNJA: Bežite od ovog člana tj ako nesto i zelite da kupite samo ako mozete licno inace ce vam poslati uzas od robe u mom slucaju MOBILINI TELEFON sve sto je napisao i reko je bilo kontra, nije rekao da je menjan displey stavljen kineski sa 1kg lepka koji nije nalego lepo, pravdajuci se da se ne razume i nije video to (vi sad procenite da li je moguce da to ne vidi pa da nikad tel u ruke nije uzeo za toliko se i dete razume)! !! !! ! onda napisao ima na cosku jednu ogrebotinu samo, telefon je ulubljen od udarca da je i kuciste samog krivo, na to je rekao pa slikao sam i ubacio naravno naknadno tu sliku kad sam vec podigao paket i platio. .. imam dovoljno i ocena i godina da upozorim sledece kupce. .. ovaj poso radim 10god tako da njegove LAŽI ne prolaze. .. .sve sto bude napisao u svoju odbranu znaj te da je neistina. .. .ponudio sam da vratim tel ili da mi uplati deo novca da ne kaliram ja celu sumu. .. iskljucio se samo nije ga zanimalo. .. .PAZITE SE. .. OPREZ. ..
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.