milos

Požarevac

Član od: 03.06.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Ženska > Kompleti

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Predmet ne odgovara opisu, oštećen, mere pogrešno date tako da ne odgovara opisu. Jer u opisu , a i u telefonskom razgovoru navodi se predmet bez mane, sa tačno naglašenim merama koje su u ovom slucaju bile vrlo bitne. Uglavnom govori ono što želite da čujete! Uz dogovor, vrlo ljubazan, da se predmet vrati , opširan telefonski razgovor na kraju dobijate blokadu na svim poljima, uz obrazloženje to što ste tražili to ste i dobili i blokadom razgovor završen na svim. poljima. Čisto da vas ne prevari ljubaznost prodavca.
Gospođa koja je želela komplet u telefonsko razgovoru je bila svesna i tako isto i napisala na Kp oglasima da joj fali po koji cm da bi ušla u njega ali da joj se jako svidja ispostopala sam je zamolila me je za nižu cenu 500 din sam spustila cenu zbog poštarine,u čemu je njen problem sada ja stvarno ne razumem ja sam joj rekla koliko sam ja kg imala kada sam ga nosila ona ima dosta vise a sve u svemu suknja joj odgovara
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.