Miloš

Azanja

Član od: 27.01.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nakit, satovi i dragocenosti > Ručni satovi | Brendovi muški

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Zamolio sam coveka da proveri srafove na satu i rekao mu da sva 4 trebaju cvrsto da stoje jer ako ne onda ne ide pod vodu, rekao je da je sve ok-stoje cvrsto. Kada mi je sat stigao 1 sraf se vrteo u mestu, da sam mu verovao na rec usla bi voda. Nije proverio ili laze, moze da se pravda koliko hoce, on i ja znamo stanje stvari. Zao mi je, za negativnu ocenu je sam kriv.
sledeći put dragi Gospodine izdvojte 180 eura za nov sat vodootporan sa garancijom a ne da se ovde brukate deljenjem negativnih ocena jer ste hteli da za 600 din dobijete nešto što se plaća 200 puta više,osim toga jesam proverio šrafove po dogovoru...bezrazložno negativna ocena.

Nakit, satovi i dragocenosti > Ručni satovi | Brendovi muški

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nece da preuzme posiljku uz izgovor da ide na teren 12 dana, a kada sam mu poslao poruku sa drugog naloga KP da hocu da kupim njeguvu jaknu onda je kuci i moze da posaljke danas. Ocigledno se radi olazovu. Vec ima negativnu ocene zbog iste stavri. Sto dalje od ovoga.
Odlazak na teren nije izgovor,građevinci idu gde nas gazda i kada pošalje,to je van mojih moći a vi se dragi gospodine be povodite time da ako ste skloni laganju-svi su...

Odeća | Muška > Jakne

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupac laze da je na terenu, nece preuzeti paket, za preuzimanje je na terenu a za slanje njegove robe je kuci.
Površni ste i zluradi...nikada nisam propustio prijem paketa osim kada nisam poslom mogao i svima je postnetom u tim retkim slučajevima poslato 450 din refundacije plaćenog povratka paketa.

Nakit, satovi i dragocenosti > Upaljači, tabakere i pljoske

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Neodgovoran kupac vadi se na posao da je na terenu da će mi uplatiti trošak u narednih 10 dana upaljač mu više netreba navodno pošto mu dosadjujem samo se drugim rečima izrazio! a već dve nedelje od prilike prošlo e zato mu dajem negativnu a poštarina je moj minuus a negatinu on zaslužuje ! I drugima savetujem oprez sa članom
Ponudio da platim ali ste rekli -ne treba,to napišite a ne neistinu...na terenu sam bio sprečen da podignem paket,nisam samovoljno bio na terenu već poslat od strane poslodavca naprasno bez najave,uopšte ne osećam krivicu a Gospodin prodavac neka manje fantazira u laže

Mobilni telefoni > Nokia

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Telefon ne odgovara opisu. Rečeno je da je sim free, međutim nije. Telefon ne očitava nijednu našu mrežu, izguljen je sa donje strane, što takođe nije navedeno u oglasu. Prodavac ne želi da vrati novac iako je njegova greška. Ne preporučujem saradnju sa ovim članom.
Telefon lično koristio pred prodaju radi utvrđivanja stanja,pošto je višak a ispostavilo se i ispravan potpuno -prodat -ali kupac očito nezadovoljan jer je vizeualno očekivao nešto drugačije ili su neki drugi razlozi a očito postoje- izmisli da tel ne rade tipke 4,9 i 0 ..da ne prima ni jednu karticu itd tako da uspada Potpuno neispravan po njenim rečima i ne odgovara opisu...izmišljanje nepostojećih mana kupljenog artikla a sve u cilju da ga vrati radi povraćaja novca sa ptt troškovima zajedno-moralno i krivično odgovorno tvrdim da je Nokia 6120 prodata Maji Rakić potpuno ispravan telefon!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.