Milos

Velika Plana

Član od: 18.03.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Sony

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Probacu da budem sto objektivniji, kako bi buduci kupci/prodavci stekli malo bolju sliku o clanu; kupio sam od doticnog clana (iako mi je zenska osoba poslala paket, zanimljivo) ZTE Blade L2 sa polomljenim touch screen-om jer mi je potreban bio samo displej telefona. Doticni clan je naveo da je neispravan konektor punjenja, da baterija treba da se "zalemi" (tek kad sam otvorio telefon video sam da je neko pokusao da "zavari" bateriju direktno na plocu telefona), i da je touch screen slomljen, a sve ostalo ispravno. Kako mi je bio potreban samo displej, rekoh OK, moze, i dogovorili smo cenu. E tu sad krecu problemi: doticni odgovara na poruke sa pola dana zakasnjenja, kaze da ce poslati u ponedeljak, pa nije poslao (poslala), ja cekam u utorak, nista ne stize, ja pitam lepo je li paket poslat, on (ona) kaze da je poslao(la) u ponedeljak, sto naravno nije istina, jer sam jutros pratio posiljku i poslata je 29. decembra u utorak. To je sto se komunikacije tice, dalje, displej telefona jeste ispravan, ali ima bele fleke (ako doticni nije mogao da ukljuci telefon i proveri u kakvom stanju je stvar koju prodaje onda nema prava da tvrdi da je 100% ispravno). Ako se neko pita zasto pisem ovoliki komentar za neku takvu (jeftinu) stvar, evo odgovora: princip! Ako ja dajem 100% ispravnu robu (novac), onda si ti duzan da 100% opises stanje predmeta. Kada se na to doda komunikacija koja je katastrofalna u svakom pogledu, ne preostaje mi nista drugo nego da dam negativnu ocenu, uz preporuku da dobro razmislite pre nego sto se upustite u bilo koji vid saradnje sa doticnim clanom. Toliko od mene.
U oglas na kraj opisa lepo pise da se telefoni prodaju kao neispravni bez prava na reklamaciju toliko od mene

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Samsung | Delovi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Momak je izuzetno neposlovan ili to radi namerno, nije zeleo da primi posiljku. Ni jednim gestom/porukom nije stavio do znanja da dogovor otpada. Stvar je poslata 4. dana po prijemu adrese itd, znaci 5. dan je odvbio da je primi(radnici poste su mi izjavili da je gdin veoma neprijatan? ).
Nisam zeleo da primim posiljku posto sam te ceko nedelju dana da mi posaljes nemogu danas sutra cu i tako nekoliko puta bilo
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.