Milos

Vladičin Han

Član od: 02.04.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

telefon koji mi je stigao je imao jos kvarova koje prodavac nije naveo u opisu. dogovoreno da mi nadoknadi kvar koji je kostao 1000din. obecao je da ce uplatiti ali se vise ne javljao i ne odgovara na poruke. NEGATIVNA!
Kupac je na svoju ruku odredio cenu popravke nije me ni obavestio ni pitao ja sam mu reko da je home dugme radilo kod mene. On kaze da nije. Kaze da je od mokrih prstiju ja sam prihvatio da platim dugme koje na internetu kosta 500dinara. On je trazio 1000dinara zato nije ni dobio novac. Jer je bezobrazno da se vrsi popravka bez bilo kakvog pitanja. Trebao je da mi javi da mu ne odgovara tleefon dobio bih novac nazad.

Kompjuteri | Desktop > Monitori

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Монитор није био исправан, по договору враћен на поправку продавцу, није поправљен, сви трошкови пали на мене. Похваљујем брзу реализацију.
Monitor je bio ispravan u transpotu se unutra mrdnulo nesto ja sam mu reko da odnese da proveri jer nema razloga da ne radi jer je ispravan monitor poslat! On nije hteo da to uradi ja sam mu reko da ga posalje da ga odnesem kod majstora da pogleda on je poslao i reko mi da mu javim kad ga popravim ja sam odneo kod majstora on ga je popravio bukvalno za 5 minuta jer je neka plocica mrdnula unutra i gubila kontakt kao sto sam i predpostavio ali on nije slusao sve je to nebitno najbitnije je da sam ga ja zvao kad je bio popravljen da mu ga posaljem zvao sam ga na njegova 3 broja po 2 puta na svaki COVEK se nije javio ni jednom. NOVAC MU JE VRACEN samo je platio postarinu na koju je sam pristao da plati po dogovoru!!! SKLANJAJTE SE OD OVOG covek nije od reci.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.