Milos

Varvarin

Član od: 18.04.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Stanje tel. 10/10 full oprema. Dobio pozadi izgreban tel. sa flekom na ekranu, bez dokumenata i iglice za otvaranje sim-a, slusalice ne rade, ocigledno da su zamenske isto kao i punjac. Prodavac ponudio da posalje iglicu o mom trosku. Kada sam video pravo stanje tel. i da nije u stanju 10/10, da ne rade slusalice i fleke na sredini ekrana koja se gubi trazio sam da vratim telefon i da mi vrati novac. Odbio je drsko razgovarao samnom. I preko neispravnosti slusalica bih presao ali od izgrebotina telefona i fleke koja se pojavljuje na displeju ne. Verovatno je displej zamenjen sto ne mogu da tvrdim. Izuzetno drsko mi je odgovorio pa sta ja hocu to je polovan tel. ne moze da bude da nije izgeban. Spomenuo sam da ako napise da je stanje 10/10 zna se sta to znaci. Cisto da upozorim ostale da obrate paznu na ovog prodavca. Sve slike i prepiske razgovora sa doticnom osobom imam. Kome treba da se uveri slobodno neka mi se javi. ..
Valdimir je porucio od mene telefon koji je bio na slikama( slikao sam koliko god sam mogao bolje u visokoj rezoluciji kako bi kupci videli sta kupuju), pre slanja sam telefon upakovao sto sam bolje mogao i u posti naglasio da je u pitanju lomljiva stvar. Nakon sto je telefon stigao kontaktirao sam Valdimira i pitao da li je sa telefonom sve u redu da li ga nisu ostetili u transportu, on mi je odgovorio da nista nije osteceno i da je sve u redu i da sam zaboravio iglicu da posaljem, ja sam mu odgovorio da cu poslati iglicu nakandno jer sam stvarno zaboravio, imao sam tog dana veliku guzvu( naravno ja bih platio postarinu jer je u pitanju moja greska), nakon par sati Valdimir mi se javlja i govori kako telefon ima fleke na ekranu, kako je pogreban, kako slusalice ne rade, ja u tom trenutku ostajem u soku jer je telefon poslat u najboljem redu, a pritom mi je javio da je sve u redu, govorim mu da pozove postu i da napise zalbu zato sto su ostetili posiljku, ponovo govori da slusalice ne rade i da nije poslata iglica, ponovo odgovaram da cu kupiti nove sluslice( slusalice koje su poslate su bile neotpakovane te ih nisam probao) i poslati zajedno sa iglicom, on govori da ce telefon vratiti i da to nije telefon koji je porucio i da je pogreban i da ima fleke, ja mu govorim da je poslat isti telefon koji je bio na slikama i da do tih ostecenja nije doslo mojom krivicom i da su ti najsitniji tragovi koriscenja normalni za polovan telefon koji je koriscen godinu i po dana( to su oni sitni tragovi koriscenja koji se jedva vide samo piri jakom svetlu ili pod lupom sto je sasvim normalno za polovan telefon ,,nije u pitanju nov telefon’’) Nisam pristao da vratim telefon nazad samo zbog tih fleka na ekranu, zato sto nisam sigurna da nije Valdimir za tih 5 sati prepakovao telefon( uzeo moj ekran, stavio drugi sa flekam ili povadio delove) ja i dalje stojim 100% iza toga da telefon nije imao ni jedno ostecenje. Ne znam sta vise reci, nadam se da ce me buduci kupci razumeti...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.