Milos

Aleksandrovac

Član od: 14.01.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Gume

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Oglas netacan, pisalo u oglasu sara oko 6mm. Gome stigle a jedna sara 5mm, ajde ok ali druga 3mm. Vidi se okom lepo da se razlika duplo. Neozbiljno i netacan oglas.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Auspusi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poručio deo, ne javlja se na telefon i ne odgovara na poruke. NI SLUČAJNO MU NIŠTA NEMOJTE SLATI DA NE BI PLAĆALI POŠTARINU KADA SE PAKET VRATI KAO JA! Za sve posedujem dokaze.
Postovani, Niko nece pisati kako je ocena ocekivana, vec ce biti dovoljno da nasu prepisku ovde javno stavimo, pa neka ljudi vide kako i sta smo se dogovorili.Lepo smo se dogovorili vise puta da poruceni deo posaljete kurirskom sluzbom koja meni odgovara(zbog opisa posla) i vi ste se na to slozili.PONAVLJAM VISE PUTA NAVEO KOJOM KURIRSKOM SLUZBOM I VI STE SE NA TO SLOZILI.Sutradan kada je paket trebao da stigne zove kurirska sluzba od koje nisam imao da primim nikakav paket(Pritom kurir nije stigao na adresu na koju sam narucio vec kaze da dodjem po paket u magacin jer mu se pod znazima navoda zavrsila smena)Sutradan sam morao da izostanem sa posla da bi jurio paket od magacina do magacina a u magacinu kazu da je paket idalje kod kurira i da to moram sa njim da vidim. TREBA NAGLASITI DA OCENU DAJE OSOBA KOJA NIJE ISPUNILA DEO DOGOVORA IAKO JOJ JE VISE PUTA PONOVLJENO KAKO DA POSALJE!!!! PREPORUCUJEM DA IZBEGAVATE KUPOPRODAJU OD OVOG PRODAVCA DA NEBI TROSILI NI VREME NI NOVAC!!!! VELIKI POZDRAV ZA CLANA
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.