Miloš

Beograd

Član od: 22.11.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Procesori

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

E ovako za ovog korisnika malo je i negativna ocena, decko je krajnje neozbiljan. Pod jedan od samog pocetka izbegava komunikaciju na kp porukama sto je odma bilo sumnjivo( iz cista mira se javlja na viberu, da bi mogao da obrise svoje poruke ako zatreba) Pod dva telefenski kontakt mozete ostvariti sa njim samo kada treba da vam objasni u koju kladionicu da mu uplatite pare (da ne bi imali dokaze da je trazio to od vas) posto pre slanja zahteva uplatu. Ponavljam zahteva uplatu po nekim kladionicarskim nalozima pod dazlogom da nema tekuce racune kako ni bi imali irelevantnih dokaz da ste mu uplatili novac. Par puta sam ga namerno kontaktirao na kp porukama, a od njega ni traga ni glasa. Pod tri , ,prosipa, , price kako je hitna prodaja i kako nece da vas ceka vec ako ne uplatite novac on prodaje dalje, toliko je hitna prodaja da i dan danas nije poslao procesor. Pod cetiri danima se ne javlja na telefon pod izgovorom , ,radim, , sto ga uopste ne opravdava jer svi radimo svi smo u haosu pa ispostujemo dogovor, ako nisi u stanju da ispostujes dogovor vrati novac, cak ni to nije uradio (ponudio se da vrati novac ali od tog novca vec par dana nema nista) tako da je saradnja sa ovom personom cista prevara. I za kraj primetio sam da pored toga sto ima neka cudna imena po kp portalu i viberu (sto dalje implicira da se krije pod pseudonimom) cesto menja svoja , ,imena, , doticni , ,PC komponente BG, , se do juče zvao , ,skidrow, , Dacu sve od sebe da ovaj nalog bude odstranjen u sto kracem roku. Pozdrav.
niti izbegavam komunikaciju na kp, postoje poruke, niti brisem na viberu, takodje postoje.. decko me zove svaki dan po 5 puta a vec smo pricali 10min,tj on prica od kulina bana, a ti slusas... tacno je da ne primam uplate na tekuci racun jer ne koristim, ali mu je ponudjeno da uplati i na postnet ali je odbio...za novac mu je receno kada ce dobiti nazad, jer mu ne mogu uplatiti istog trenutka...nadimak je promenjen zbog drugog korisnika koji ima slican nadimak i koji me je licno zamolio da promenim
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.