Miloš

Beograd

Član od: 30.08.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Ženska > Cipele

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Može bolje

dogovor je bio da devojka, aleksandra, uzme moju bundicu, i da mi posalje u zameni cizme, i tasnu, i da doplati 1800 din da joj posaljem bundicu, doticna niti je poslala cizmice niti je poslala torbicu. .. nisam htela da uzmem nazad bundicu, neka joj ostane ako ce je to usreciti da na takav nacin posluje, ja necu propasti zbog ovoga, bundicu je dobila u ok stanju, kad je uzela rekla je kako je bundica skovrdzana i rasivena, al imam svakakvi ljudi. pazite sta i kome saljete. ..
Tacno da je bio takav dogovor, kako je devojka navela, S TIM sto je rekla da je bunda NOVA, odnosno nosena 2 puta. Medjutim, kad mi je posiljka stigla, ja dobijam krzno koje je krznar procenio na starost od 10-15 godina, svo rasiveno i sa dlakom koja otpada u grumenovima. Videvsi to, doticnoj sam se IZVINILA i zamolila da vratim bundu koja je u navedenom stanju (bez njenog placanja postarine) ,a ona meni novac (1.800 din.), sto je ona odbila (verovatno znajuci da vise od toga za stvar u ovakvom stanju ne moze ni da dobije). Pa, neka ljudi procene, inace zasto bi mi ostavila bundu za 15e, kada tvrdi da za nju moze da dobije 150e?? Smesno i apsurdno...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.