milos

Velika Plana

Član od: 10.01.2021.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Trap

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Posalo sam deo za auto, vece vrednosti, odlagao me da ce da podigne paket, nikad se vise nije javio! !! Uzasna saradnja!
Poslao totalno raspadnute i procurele amortizere. Ceo paket je bio umazan od ulja koji je iscureo iz njih. Sreca sto mi je postar dozvolio da vidim amortizere, jer zadnje amortizere nije poslao, vec samo opruge. Covek je veliki manipulator i prevarant, brze bolje me je blokirao svuda i postaracu se da i on dobije ocenu koju zasluzuje. A slike amortizera imam koje je poslao.

Lov i ribolov > Ribolov | Mašinice

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovo je prvi put da nekom moram dati negativnu ocenu, ali po zasluzi. Poslao sam paket po dogovoru i clan nije zeleo da ga preuzme. Posle dve nedelje, paket mi se vratio iako smo se u medjuvremenu culi uz obecanje da ce paket biti preuzet. Naravno da sam platio postarinu sa lezarinom. Izbegavajte ovako neodgovorne clanove u sirokom luku! !!
Nije po zasluzi uopste. Veoma dobro znas da sam hteo paket da preuzmem, ali da smo oboje zaboravili da je paket uopste i poslat. Poslednjeg dana nisam mogao nista da ucinim. Ponudio sam ti se da refundiram novac za sve troskove koje si imao, odgovorio si mi negativnom ocenom bez ikakvog drugo odgovora ili dogovora. Sto smatras da je u redu sa tvoje strane, ali ja sa moje znam da ne bi bio ostecen ni jedan jedini dinar, ali dobro. Na tebi je..
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.