Milos

Beograd

Član od: 31.07.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > LG

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

E ovako. Video sam oglas za telefon na kojem je pisalo da nema nikakvih problema sa telefonom i da je sim free(otkljucan za sve kartice)medjutim kada mi je telefon stigao sve je bilo ok sem mreze. Telefon je kupljen u vipu a ne radi sa vip karticom. Covek me ubedjuje da telefon treba da se podesi na vip mrezu a ja se dosta dobro razumem u mobilne telefone i znam da bi svaki uredjaj kada se resetuje na fabricko podesavanje mora da radi sa fabrickom karticom u ovom slucaju Vip karticom. Podesio sam i Apn parametre ali opet nista, telefon pokazuje pun signal ali ne mogu da zovem i primam pozive. Takodje ni mobilni internet nije u funkciji. Rekao mi je da nije problem da posaljem nazad uredjaj ali od tada je nasa komunikacija pokidana. Posle toga sam ga zvao 83 puta ni jednom mi se nije javio na telefon. Nadam se da ce kupujem prodajem tim blokirati ovog clana i da vise nikog nece *** kao mene. Meni je sad velika svota novca otisla u zaborav. Nikako saradjivati sa ovim clanom i zaobilaziti u sirokom luku! !
Ovaj covek je cist preprodavac. Vezano za ovaj telefon nista od recenog nije tacno. Covek je dobio fon u novom stanju kao sto i sam clan zna i sve mu je radilo i licno sam ga koristio i testirao na svima mrezama i odlicno se pokazao ma svkm mrezama. A jos plus ovaj clan nezna ni obivna podesavanja da uradi telefonu. Kaze na radimu ni na jednu mrezu pa odjednom radi mreza pa neradi signal. Sto ulazuje na to da covek laze i ubedjuje da je telefon neispravan. A telefon je jos dobio za 50€ manje i sam kompletnom opremom i garancijom i jos pravi problem da je isti taj telefon neispravan. Iskreno receno izbegavajte ovog clana... iskreno ovo je cista sramota od ovakvih osoba nemam sta drugo da kazem sem toga.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorili smo se oko telefona, poslao sam podatke, receno mi je da je telefon poslat. Medjutim ja cekam da mi stigne telefon, telefona nema. I onda mi se kaze(na moj poziv)da je telefon prodat nekome drugom. Nema smisla.
Kao prvo ja sam pre tebe imao 4 rezervacije za telefona i ja sam njih cekao da odgovore sta ce uraditi ti si me 5 pozvao i ja sam ti rekao da cu ti poslati ali moram da sacekam ove predhodne rezervacije koje su pre vas pozvali... i na kraju islreno uvek je bolje licno preuzimanje nego slanje jer vi imate negativnu ocenu bas zbog tih prijema paketa a i sam sam vam rekao da mi je taj dan trebalo hitno novac. A od vase strane ko zna sta bi vi uradili sa paketom i da li bi ga uopste primili jer ste nesiguran kupac. Dalje nemam sta da pricam sve sam vam objasnio sta i kako ako vam nesto nije jasno onda razmislite sta ste uradili pa onda komentarisite.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.