milos

Kruševac

Član od: 16.08.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Tvrdio da je graficka super i u odlicnom stanju, uzeo sam je probao graficka pojavljuje linije, ventilatori udaraju, ocigledno da razlog zamene nije bio jer je slaba. Naravno nikakav dogovor nije ostvaren posle toga za bilo kakvo vracanje.
Verovatno si hteo da mi vratiš neku neispravnu karticu istu kao moju koju si negde našao. Ili je tvoja crkla. Nije lepo od tebe sto to radiš. Kartica je lično iz mog računara i ispravna je bila u potpunosti.

Nakit, satovi i dragocenosti > Ručni satovi | Brendovi muški

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prvo je tražio da mu detaljno istestiram predmetni sat koji prodajem, (automatic), zatim je tražio da mu ga rezervišem na 10 dana. Da na kraju nije pokazao ni minimum kulture, i odgovorio na upit; da li kupuje predmet ili ne. Zbog nedastatka kulture, zbog gubljenja mog vremena, i zbog nekorektnog ponašanja, član uz konsultaciju redakcije KP, zaslužuje negativnu.
Druže na terenu sam još. Nije lepo sto mi daješ negativnu ocenu. Produžili mi teren. Nemam ni internet ovde inače bih ti se javio.

Nega i lična higijena > Parfemi | Ženski

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodat mi je fejk parfem. Momku sam verovao bez provere jer mi je prvi parfem koji je prodao bio regularan. Na moj zahtev da vratim robu i on meni novac, nista se nije desilo. Zato ide negativna ocena.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.