Milos

Beograd

Član od: 31.08.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Alati i oruđa > Električne brusilice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek nije ispostovao dogovor Otisao za Bec navodno nije se javljao, kad se javio rekao je da je ostavio njegovima da posalju i ne hna da li su poslali. .. Neodgovoran za saradnju. .. Hvala
Coveku sam lepo rekao sa sam morao hitno za Bec,da je vozac imao smrtni slucaj i da sam otisao,da sam ostavio da se posalje.Ne znam ,sta mu tu nije bilo jasno?Kasnije je zvao,poceo da preti ,kao da ce mi dati negativnu ocenu,ako mu ne spustim cenu,na sta sam mu odgovorio da mi posle njegovih poruka,ne pada na pamet da mu posaljem bilo sta.Ja sam auto prevoznik,imam svojih par kamiona,od ovoga ne zivim,vec od medjunarodne spedicije,pa mi tako ne pada na pamet da nekom ko na najmizerniji nacin pokusava da spusti cenu,nekim ucenama,a vec sam mu usput spustio cenu za 8e,saljem bilo sta.ovde nikome nisam kao kupac zahtevao da spusti cenu svoje robe,koliko je toliko je,imas inetenet,izguglas,vidis cene,ako hoces kupi,a ako neces,ne nalazi neke glupe razloge,da ljudima dajes negativne ocene.Inace,ovde prodajem poneku svoju stvar,koju sam zamenio novom,i koja je u super stanju,i koju sam ja kupio kao NOVU.Ono sto ne valja,bacam.Toliko od mene.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.