milos

Aleksinac

Član od: 06.09.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kolekcionarstvo > Militarija | Ordenje, činovi, oznake domaće

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

NEGATIVNA KAO VRATA. Uplaceno mu je 4,100 dinara za Alb. Spomenicu pre desetak dana. Do danas nije poslao. Ne javlja se vise ni na poruke. Samo da znas sa tudjim novcem zaradjenim znojom ne ide na dobro. Ko ne plati na mostu, plati ce na reci. A gde ces ti da ga potrosis . .. .
do nesporazuma je doslo da sam ja spomenicu poslao na ime bobanovog ujaka u mestu lipe aks sluzbom kada je meni spomenica od bobana saznajem da je u inostranstvu i da aks sluzba redje zailazi u njegovom kraju posle 20 dana sam taj komad spomenice poslao bobanu post expresom i roblem je bio rese izvinimo sam se maximalno jel mi je iskreno krivo.covek je maksimalno korektan ispao prema meni sa zakasnjenjem sam se oduzio ali mojom krivicom. nadam se dacemo u buducnosti bolje saradjivati ja i bobana i hvala korektno
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.