Милош

Pančevo

Član od: 18.11.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Automobili za delove

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne preporucujem saradnju sa doticnim, poslati su mu delovi, on je odbijao 3 dana da ih primi, da bi ih na kraju primio. Kada ih je primio navodno su falile neke plastike i nije isto kao sto sam mu poslao. Ja da bih ispao covek prihvatim da mi vrati to, da bi mi on vratio a da fali jedan deo, koji je navodno poslao sutradan, i od tada je nedostupan na mobilni, a ne odgovara na poruke na viberu. NE PREPORUCUJEM SARADNJU SA NJIM NIKAKVU.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Elektrika

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Predmet koji je poslao nije onaj sa oglasa, na satu nije ista kilometraza kao sa oglasa i polomljen je sa nedostajucim delovima koji su morali da budu u paketu da je polomljen u transportu a nema ih. Dakle postoji predumisljaj sa objasnjenjem da tako nije bilo kad je poslao uz prisutne tragove lepljenja od ranije. Ovakvog prodavca zaobidjite u sirokom luku, sreca njegova pa sam polomljeni deo zamenio sa mog sata inace bi povratak posiljke bio na kucnu adresu sa svim uracunatim troskovima. .. Dakle MINUS da nema GORE
Korisniku je odma receno ukoliko nije zadovoljan da moze KM sat da vrati na sta je on rekao da nece da vraca nego da mu ja uplatim upola cene od sata a on ce da stavi tu plastiku sa njegovog sata. Na to nisam pristao,jer znam u kakvom sam stanju sat poslao...rekao sam mu da mi posalje slike sta je tacno puklo na sta je on rekao da je bacio tu plastiku i vec ugradio svoju. Nije hteo sat da vrati,jer ga je u medjuvremenu vec ugradio.....sta vise imamo da pricamo. Ocene i zadovoljni kupci govore sve,ne bi se sigurno ponizavao za 1200 dinara koliko je vredeo sat.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Razni delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao rucicu tempomata kao ispravnu a u stvari nije potpuno ispravna. Kaze to ti nisi lepo ugradio ili se nesto desilo tokom ugradnje, da i jos kaze jel znas da si kupio polovnu stvar a pre toga sam ga pitao da li je sve 100% ispravno. .. Ne preporucujem saradnju. Nikako mi ne bi padalo na pamet da vracam vec ugradjenu rucicu tempomata da je sve ispravno ! !! Cist lazov, sto dalje od njega.
Covek me zove posle mesec dana i hoce da mi vrati rucicu. A pri tome,ugradio je odma drugi dan nakon prijema i pustio mi poruku da je sve ispravno i okej. Ja nisam dao garanciju mesec dana,kada je stigla bila je ispravna. Sta je on radio sa njom,to vec ne znam. A da mi rucicu vrati nakon mesec dana,stvarno mi ne pada na pamet.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.