Milos

Subotica

Član od: 21.11.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Konzole i igrice > Igrice za PC

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac nije ispostovao dogovor, lagao je u vezi diskova da su originali i da nije potreban aktivacioni kod. Poslao je raspakovane diskove sa ogoljenim kodom, tako da je instalacija bila nemoguca jer je neko pre toga vec iskoristio kod. Dobro razmislite pre nego sto porucite nesto od istog.
obracam se administratoru; U oglasu je sve jasno slikano,sve se vidi, da je igra original ,polovna u odlicnom stanju. Znaci nije istina sto Milan navodi. U oglasu napisaosam dasu diskovi originalni i u savrsenom stanju i za to garantujem. Na njegovo pitanje da li je porebna instalacija ORIGIN podrske ,jasno sam odgovorio da je to do njega i njegovog znanja. [necu mu valjda ja instalirati igru] . Kaze u poruci '' nece mi traziti ORIGIN ???? znaci da nije ispunio uslov za pokretanje igre, neznam zaista kako covek misli da pokrene igru bez PODRSKE PROIZVODJACA??? kod se odnosi na DLC za koji sam naveo da neposedujem. Citava konverzacija je vodjena NA UVID ADMINISTRATORU, sve se moze videti u porukama i slikama. Stoga nesumnjam u uklanjane nezasluzene negativne ocene .
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.