Milos

Beograd

Član od: 13.04.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio > Zvučnici

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

sve dogovorimo , podjem na put a Milos mi javlja da mu drugi kupac daje vise para. .. .kaze: izvini . Izvinio sam a u skladu sa tim i ocena . Hvala .
Čovek je krajnje manipulativan, kojem je cena spuštena sa 600 evra, na 550 evra, što je dobio ČIM JE PITAO, ali mu to nije bilo dovoljno, nego je dao ponudu od 480 evra i neki svoj kabl, pošto je moljakao po porukama danima, moj otac (Miloš) je prihvatio tu ponudu, a ja sam mu, kao trenutni vlasnik zvučnika (Aleksandar) rekao da to ne dolazi u obzir, jer se javio čovek za 600 evra da posluša zvučnik, što moj otac nije znao. Između prihvatanja ponude mog oca i javljanja da dogovor otpada nije prošlo ni 5 minuta, tako da Slaviša laže da je krenuo, jer čak nema ni moju adresu, tako da ne znam gde je mogao da krene. Pritom preko telefona nije pričao takvim tonom, nego je rekao da je u redu i onda je odmah dao negativnu ocenu. Teško mi pada što sam dobio negativnu ocenu, jer nikada u životu nisam nikoga oštetio, što svi ljudi koji su sarađivali samnom i sa mojim ocem znaju. Evo i slika poruka, gde mi je nudio 300 evra i kimber kabl, za koji mi je posle preko telefona rekao da je kopija. http://imgur.com/zdKXcNS Pozdrav svim dobrim ljudima!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.