Milos

Niš

Član od: 11.01.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dva puta pitam prodavca za stanje ekrana, i kaže mi da je odličan. Stigao mi je umazan superlepkom kojim je lepio plastike ekrana, trajno je oštećen! Držač hladnjaka takođe prilepljen superlepkom, to ja naravno prećutao. Dakle, negativna kao vrata, izbegavajte ga, ja sam bacio 5500 dinara. Predlažem administraciji da mu blokira nalog, ovakvima nije mesto na ovom sajtu!
Pitan sam za stanje ekrana, dal ima ogrebotine i mrtve pixele, i rekao sam da nema, da je super ocuvan, nisam ni video da ima tu milimetarsku tackicu od lepka (koji nije super i skida se), inace ta tackica se videla i na slikama, i to se lepo vidi kada se zumira. Laptop je bio raskliman i lepljen sto je i bilo u opisu oglasa, ne znam sta je ocekivano od laptopa starod 7,8 godina, pogotovo sto je rec o msi koji ima najlosiju plastiku. Smatram da je ocena preterana, izvinjavam se jer ni ja nisam video tu tackicu, laptop je lepljen nekoliko dana pre prodaje, i nije koriscen...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.