Milos

Velika Plana

Član od: 06.05.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Sport i razonoda > Dronovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Jako neozbiljno, covek rekao da ce poslati dron dogovorili se za cenu i sve ostalo, cekao sam dva dana, svaki put nije stigao, sinoc mu posaljem poruku i pozovem ga, nije se javio niti se udostojio da bar napise da nije poslao. Nije u redu takvo ponasanje, trebali ste odmah reci necu vam poslati i to je to, drugi put budite iskreniji.
Da li je doslo do kupoprodaje? -Nije Da li sam vas nesto ostetio? - Nisam To sto se nismo lepo dogovorili i sto ste vi hteli da vam ja posaljem dron bez novca, to je sasvim druga stvar. Svaka cast svakom, postovanje nikome. Moje ocene i vreme koliko sam dugo na kupujem prodajem govore o tome da nikog nikad nisam prevario, ostetio i ne ispostovao dogovor. Hvala lepo i sve najbolje vam zelim u daljoj kupoprodaji, a od mene necete da dobijete negativnu, jer smatram da do saradnje nikakve nije ni doslo.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.