Milos

Beograd | Zvezdara

Član od: 24.08.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Da

Nije sve po opisu, na moje pitanje da li radi Touch rece da sve radi. Ne radi punjenje, power dugme jedva radi, telefon je otvaran, nedostaju delovi i srafovi.
Ne razumem ljude koji ako misle da nesto nije u redu ne kontaktiraju prodavca nego pisu gluposti Telefon koji sam prodao doticnom je 100 ispravan i koriscen pre toga.Da bi on napisao kako opis nije tacan i da ne radi punjenje??i dugme za paljenje 'jedva' radi i da je tel otvaran.. Prvo telefon sam punio pre prodaje znaci radi 100% punjenje,power dugme radi sta znaci jedva ne znam , telefon je otvaran kada mu je menjana baterija ,kakve to veze ima sa tim da li telefon radi?i netacnim opisom?? Tel radi 100% kao i tac za koji je konkterno pitao. NE razumem cemu laganje? A sto odbija da odgovori,i sto se pravi lud to je druga prica.I sto je promenio ocenu u negativnu kada sam ga pitao sto me nije kontaktirao Za 1000dinara koliko sam mu prodao telefon bi mu vratio odmah i uzeo tel nazad ako mu se nesto ne svidja. To sto on ima neke probleme nema veze samnom.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.