milos

Novi Banovci

Član od: 26.11.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Fitnes i vežbanje > Tegovi, šipke i stalci

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne preporucujem saradnju sa klijentom. Nakon dogovora gde sam ispostovao i spustio cenu, spakovao sam tegove i povezao autom gde je bio dogovor da se nadjemo na pola puta. Nije uspeo da dodje na vreme gde je rekao da ce se javiti kasnije, nije se vise ni javio a ja san tegove natovario i povezao. Na pitanje da li mogu da dovezem kasnije tegove na Bezaniju rekao sam ne jer sam cenu spustio 20% i treba jos 20% da dam za gorivo plus svoje vreme, najbolje da mu poklonim tegove a slanje kurirom nije ni pominjao jer su tegovi teski 55kg i skupo je. Svakako jako neozbiljan kupac bez svesti o saradnji. Izbegavati.
kaze lik ponecu tegove usput su ok ajd i nazoves ga pre polaska kaze necu za pola sata a nazoves ga posle 10 min kaze prosao sam vec blizu kuce sam koga druze zezas rekao sam ti da i meni taman treba pola sata ...rekao sam da cemo se cuti ali je bio uvece nedostupan nisam ga mogao dobiti posle nisma ni pokusavao niti je on bilo sta slao i zvao da pita ...covek ne moze ni da saceka malo ako je stigao ranije ili da javi da covek pozuri nego ode bas ga briga sto je neko krenuo hvala tebi u svakom slucaju ovo mi je nauk da vise sa tako nervoznim ljudima i koji nemaju strpljenja uopste ne poslujem
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.