Milos

Kragujevac

Član od: 16.12.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Muška > Cipele

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kolege prodavci sa KP da vas obavestim o ovom kupcu (bar moje iskustvo sa njim), narucio je od mene cipele, prvo me je danima molio da ih sacuvam, da posaljem kada njemu odgovara, da mu spustim cenu. Sve sam ispoštovao , poslao kako treba. On ne podize posiljku niti odgovara na tel. Blokirao me na mom broju a sa drugog kada zovem mu zvoni. Totalno neozbiljan i nekorektan. Za saradnju jako los ! !! !

Mobilni telefoni > Samsung

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prihvatio sm cenu koju je ponudio, on predlozio da se nadjemo u vreme koje mu odgovara, nije se pojavio iako sam ga cekao sat vremena, na telefon nisam mogao da ga dobijem. Pisao sam mu poruke ovde na sajtu, za koje sam video da je procitao da ga cekam , ali nije odgovarao, a nije ni odgovorio u toku dana. Jedna velika negativna ocena za ovog clana. Ne preporucujem saradnju! !
Nisam mogao da se javim,jer sam imao obaveze,bio sam poslovno zauzet Ne razumem zasto negativna ocena,ja nisam vas prevario,nisam kupio tel i to jeto Uostalom,nikadamikoga nisam ispalio,to se bar vidi kod drugih clanova
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.