Milos

Šabac

Član od: 31.01.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Konzole i igrice > Sony Playstation | Igrice

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Trazio unapred igrice a sutra da uplati. Ukrao mi je nalog I blokirao me. Nisam ocekivao ovo za clana koji ima sve pozitivne. Pogotovu sto je suma samo 1000 din.
Doticnom gospodinu sam poslao poruku u vezi igrice bio je petak. Covek je iznenada poslao sve podatke o nekom tamo nalogu na kom ima ovu igricu bez obzira na to sto sam mu rekao da nisam i da ne mogu uplatiti u naredna 2 dana s obzirom da je zabrana izlaska od petka do ponedeljka zbog korone. Covek je trazio odma da se uplati iako mu nisam ni trazio da posalje odmah igricu covek je odjednom sam sve poslao u poruci, tu sam odmah shvatio da nesto nije uredu. Otisao sam na njegov kp profil i procitao negativne poruke kako vara ljude sa igricama, iznenada posalje sifru sa nalogom i trazi da se uplati u sto kracem mogucem roku, a kasnije menja sifru i gmail, kao sto i sami mozete videti na njegovom profinu. Cak je napisao da sam "Ukrao" nalog na koji cak nisam ni pokusao da se ulogujem zato sto je obicna prevara i ucena ljudi. Ovakve stvari su zakonom kaznjive i nadamo se da ce ova osoba biti sankcionisana.....
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.