Milos

Loznica

Član od: 18.06.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio > Zvučnici

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

NE PREPORUCUJEM SARADNJU Neadekvatno upakovani zvucnici, stavljen jedan na drugi nista nije ucvrsceno stavljena dva parceta stiropora odozgo i misli da je upakovao dobro, NIJE, jedan bas ispao iz kutije na drugi zvucnik i kalota ulubljena, posle mirnog pokusaja da se dogovorim sa clanom da resimo problem zato sto zvucnici nisu kompletno ispraavni tacnije ne radi ni jedan visokotonac, trazio sam da mi plati po 200 dnara po visokotoncu na sta je on poceo da uporedjuje cene ostalih zvucnika iz kutije, i tvrdi da su zvucnici radili potpuno ispravni na Harman Kardon pojacalu od 500 evra, znaci nije prihvatio da su zvunici neadekvatno upakovani nije prihvatio da ne rade visokotonci iako slozio se da mu vratim zvucnike, moj predlog da to ne radimo jer ce u tom slucaju i on izgubiti 1000 dinara na postarinu, na sta je clan meni odgovorio da ja placam postarinu vracanja zvucnika i da on nema nista sa tim. opet probao ljudski da razgovaram na lep nacin, na sta je clan povisio ton i na kraju rekao da se **** (hahahah) i spustio je slusalicu. NE PREPORUCUJEM SARADNJU, na vlastitu odgovornost saradjujete sa clanom
Ostecenje u transportu nije briga prodavca, nego kupca sto nije osigurao paket. A verovatno je kupac mislio da na zvucnike koje kostaju 1800din da se potrosi jos 2000din za pakovanje istih. Ne bih dalje komentarisao ovog kupca.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.