milos

Zrenjanin

Član od: 14.07.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Huawei

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorili se sve preko Kp u vezi telefona Huawei poslao mi podatke svoje da mu posaljem telefon medjutim zadrzao mi je paket vise od nedelju dana nije hteo da ga preuzme pozvao ga prvi put rekao je da je na putu da ce podici telefon sledeceg dana iz poste medjutim nista od toga pa ga pozvao sutra dan opet javila se njegova supruga i rekla da nije uopste tu da je u austriji i da ce ona da podigne telefon iz poste medjutim opet nista samo prazne price sada moram duplu postarinu da platim zbog ovakvog neozbiljnog coveka ne preporucujem saradnju sa ovim clanom
to sto pise da nisam bio kuci to je istina to sto je rekao dace supruga podici telefon supruzi u posti nisu dali paket reklisu mora doci licno morosam otici za austriu bilo je hitno

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio sam od doticnog laptop, opis oglasa laptopa nije tacan. .. Naveo je da je samo polupan ekran i da mu fali jedna tipka na tastaturi! !! ! Kada je stigao laptop ja sam ustanovio da ima jos 4 nedostataka plus ove koje je naveo: 1 Nema preko DVD Plastika 2 Poklopac ram memorije 3 mesto gde ide jedan od dve ram memorije je pukla ne moze da se zakaci ram memorija 4 pukla plastika odozdo tj donje kuciste na moj poziv oko reklamacije pravi se kao sto nisi pitao itd, ne zeli da uvazi reklamaciju i vrati pare. .Izbegavajte ga u SIROKOM LUKU LAZOV, samo da uvali nesto i posle se pravi LUD. .. . Zahtevacu da mu se skine negativna kada vrati novac. ..
ne slazem se sovim izgovorm jer hteo da vrati lap top i pretio sa negativnom ocenom ako ne vratim

Mobilni telefoni > Sony

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Odbio da preuzme posiljku. Negativna ocena (stvarno mi je zao) zbog odbijanja da iznese razlog za svoj postupak, ne javlja se na telefon, ne odgovara na poruke. Ne razumem takvo ponasanje buduci da sam pristao na nizu cenu od trazene na zahtev g. Milosa i u svemu izasao u susret.
to nije istina
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.