Milos

Beograd

Član od: 19.10.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Monitori

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Krajnje neprofesionalno i neodgovorno, 2 nedelje molim čoveka da pošalje monitor i sve kao poslaće nisu bili iz pošte šta vec itd. .. .. Ne razumem mogao si druže reci da nećeš poslati, ne želiš ili šta već, umesto što si me izvozao 2 nedelje bar da si javio čak ni to, nikako ne preporučujem saradnju sa ovim članom, čisto gubljenje vremena.
Poslao sam dve poruke bexu za preuzimanje paketa,nisu dolazili po njega nedelju dana,nakon toga sam ih zvao jedno 10ak puta i kazu svi da su svi operateri zauzeti,otisao sam da vidim dali radi lokalna posta,nije radila zbog ovog stanja sa virusom,na vratima je pisalo da radi posta u Ruzveltovoj koja je udaljena od mene 35-40min pesaka...da nosim paket tezak oko 10kg do tamo nisam mogao,to sto prica clan da nisam hteo da mu posaljem je cista laz posto se vidi da je monitor vec bio spakovan,pogledajte ocenu iznad. Sramota za negativnu ocenu koju na kraju krajeva zasluzuje bex kurirska sluzba a ne ja!

Kompjuteri | Desktop > Hard diskovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio sam hard koji je bio 100/62 health to je ok ali covek mi nije rekao da je ostalo svega 60 dana rada kaze Sentinel nije pouzdan program ajde ok ali kada mi je stigao hdd je landarao u kutiji u kojoj je poslao. .. . Kada sam ga probao hard disk krci non stop da je nepodnosljivo a i pritom se pregreva. Jednostavno kaze neprihvata reklamaciju jer se KRCANJE cuje manje od njegovog harda i kaze da je to normalno. .. .toliko od mene
Kao prvo,clan me je pitao za health hard diska ja sam mu rekao da je na 62%,to je znao,cena je bila 1500din jos sam mu spustio cenu na 1000din,sto se tice koliko je ostalo dana rada to me uopste nije ni pitao,pitao sam ga kolika je temperatura harda rekao je 40c u loadu sto je totalno normalna temperatura za HD pogotovu za Seagate(imam isti takav)...Kaze lik krci mu hard kad kopira podatke? Normalno je da se hard disk cuje kad radi,to je smesno i pominjati! Ja ne znam sta je lik ocekivao za 1000din,svako ko se malo razume u kompjutersku tehniku zna da hard disk od 750gb sa 100% healtha ne moze da se dobije ispod 2500din okvirno,jos samo da kazem za pakovanje sto on kaze da je hard disk setao po kutiji je cista laz,bio je pritegnut sa guzvanim novinama i oblozen crnim sundjerom. Dobih negativnu ocenu za dzabe.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.