Milos990

Leskovac

Član od: 15.01.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Mobilni telefoni za delove

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

KOrisnik mi je prodo telefon koji je pokvaren. telefon se stalno gasio, tac nije radio tamo gde je razbijen. telefon je radio svega 4 sata posle nije hteo uopste da se upali. a on je mn reko i u opisu je pisalo da je telefon ispravan da je samo razbijen i da je skroz ispravan
Ovako !!! ČLAN ME JE BLOKIRAOOO,SADA SAM VIDEO !!?? Mile,kada vidite moj nalog, ZAOBIĐITE ME u širokom krugu !!! Kako sam MOGAO da otvaram Play prodavnicu, KP i gledao sve što me interesuje, a ?? TELEFON JE RADIO !!! Po čemu je to komunikacija bila LOŠAAAA !!?? Kako to.. dogovor nije ISPOŠTOVAN ,a ? MILE,ČINI MI SE DA SE MI ZNAMO JOŠ OD 2013.

Mobilni telefoni > Huawei

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

poslao sam telefon po dogovoru, međutim gospodin nije podigao telefon, a niti se javlja na poziv. Izbegavati ovog člana.
OCENE GOVORE !! G-din je u telefonskom razgovoru,sa suprugom(ne znajući da mi je supruga-telefon je već bo poslat) rekao da ne izgleda kao original- M7 Citiram : ,,Mislim da je REPLIKA i da ih dobija iz inostranstva ?!" U OPISU TO I NIJE POMENUTO ! Replika ??!! JEDINO NIJE JASNO,KINEZ PRAVI REPLIKU NA SOPSTVENI TELEFON ?! PROSUDITE SAMI ! TO JE TO !!!

Mobilni telefoni > ZTE

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kada mu je trebao telefon zvao me je dok god mu nisam poslao. Posle toga, niti preuzima paket, na telefon je nedostupan. Poruke na KP cita ali ne odgovara ni na jednu. Zurio da posaljem sto pre a on ispalio. Sa ovom musterijom ne zavetujem nikakvu saradnju. Musterija za izbegavanje u sirokom luku.
Izvinite, on će biti odsutan neko vreme :(. Ja sam ulazila na njegov nalog,priznajem,ali meni nije do telefona sada-on ga je naručio. Sestra
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.