Milosavljević Boban

Aleksinac

Član od: 24.03.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Sport i razonoda > Ski oprema | Odela i ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

kada su mi stigle rukavice bio je odšiven deo od zgloba do palca i to sam slikao viberom i poslao članu Bobanu, dogovorili smo porukama na rukavice zadržim a da će mi on uplatiti 200din za ušivanje kod krojača, od tada me je blokirao na k. p. i ne javlja se na poruke ni na poziv telefonom, zbog 200din koje je obećao tako se pokazao.
Dajes ocenu za predmet koji ti nisi kupio, onaj koji si kupio ocenio si pozitivno, sto se vidi odmah ispod ove ocene...Imas problem ocito ali ne samnom vec sa sobom.Molim te da vise nikada, ali nikada ne poslujemo. Hvala

Foto-aparati i kamere > Stativi i glave

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

U komunikaciji sve ok, ali informacije koje daje o predmetu koji prodaje potpuno netacne. Po prijemu predmeta kada sam video da je neispravan, nazvao sam prodavca objasnio mu o problemu ali je on sve to fino ignorisao praveci se neukim a potom se vise ne javlja na telefonske pozive.
Almin Hazirovic iz Novog Pazara se malo izgleda ubunio oko kupovine, ali kupac ima pravo da mu se ne svidi predmet prodaje.Naime u komunikaciji sve ok ali i posle dugog cenkanja od 1500 na 1100 din i posle konstatacije da je stalak starije proizvodnje on kaze da se klati i da je neispravan..........Sta vise reci nego odes u prodavnicu das 7-8000 din i valjda ces biti zadovoljan...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.